• De woonboet

    Een wereld vol wooninspiratie

Aangepaste leveringstijden, zie FAQ voor meer informatie

Vandaag geopend van 09:00 - 18:00

De mooiste meubels voor jouw droompaleis!

De Woonboet is een wereld vol wooninspiratie, sfeer en gezelligheid. Waar je op je gemak kunt snuffelen, slenteren en woonideeën opdoen. Bijzondere kasten, tafels, stoelen, banken, hockers en nog véél meer, van landelijk tot industrieel en van sierlijk tot robuust. In De Woonboet vind je alles voor een verrassend interieur!

 

  • Maak van je huis je eigen 'thuis'
  • Bijna alles leverbaar uit voorraad   
  • Unieke & eigentijdse meubelcollectie  
  • De bekende merken

 

Schatkamer aan sfeer

De Woonboet is ook een schatkamer aan sfeer. Met duizend en één kussens, plaids en vloerkleden, lampen, schilderijen, klokken, kapstokken, spiegels en nog heel veel meer.

Proef de sfeer en raak geïnspireerd

Bij tuincentrum De Boet raak je gegarandeerd geïnspireerd door ons diverse en grote assortiment wonen & sfeer. Je bent bij ons aan het juiste adres als jij jouw woonkamer een nieuwe make-over wilt geven, nieuwe stoelen wilt voor bij de eettafel of als gewoon simpelweg je huis wilt inrichten met de leukste en meest trendy accessoires van het moment. Tuincenter De Boet heeft het allemaal! Kom langs in het tuincentrum of bestel de mooiste woon & sfeer artikelen in onze webshop. 

Een huis vol met meubels & accessoires van De Boet 

Bij tuincentrum De Boet vind je alles om jouw huis leuk en trendy aan te kleden. Wij volgen altijd de laatste trends op het gebied van wonen en sfeer artikelen, dus bij ons vind je altijd meubels en accessoires van het moment. Ben je op zoek naar:

En nog veel meer woon en sfeer accessoires? Dan zit je bij Tuincentrum De Boet helemaal goed. Met ons aanbod tover jij jouw kamer(s) om tot een waar droompaleis. 

Proef de sfeer en raak geïnspireerd Bij tuincentrum De Boet raak je gegarandeerd geïnspireerd door ons diverse en grote assortiment wonen & sfeer. Je bent bij ons aan het juiste adres als jij jouw woonkamer een nieuwe make-over wilt geven, nieuwe stoelen wilt voor bij de eettafel of als gewoon simpelweg je huis wilt inrichten met de leukste en meest trendy accessoires van het moment. Tuincenter De Boet heeft het allemaal! Kom langs in het tuincentrum of bestel de mooiste woon & sfeer artikelen in onze webshop.   Een huis vol met meubels & accessoires van De Boet  Bij tuincentrum De Boet vind je alles om jouw huis leuk en trendy aan te kleden. Wij volgen altijd de laatste trends op het gebied van wonen en sfeer artikelen, dus bij ons vind je altijd meubels en accessoires van het moment. Ben je op zoek naar:  banken; kasten; stoelen; lampen; plaids; eetkamertafels; en nog veel meer woon en sfeer accessoires Dan zit je bij Tuincentrum De Boet helemaal goed. Met ons aanbod tover jij jouw kamer(s) om tot een waar droompaleis.   Alles voor in je huis Dit is hét moment om jouw huis eens flink aan te pakken en te kiezen voor een geheel nieuwe stijl. Denk hierbij eens buiten de box en kies voor veel kleur, strak wit of juist een combinatie hiervan. Kleed je huis aan met de leukste woonaccessoires van het moment en creëer een nieuwe en frisse look. Kom langs bij Tuincentrum De Boet en laat je verrassen door ons grote aanbod!

Alles voor in je huis

Dit is hét moment om jouw huis eens flink aan te pakken en te kiezen voor een geheel nieuwe stijl. Denk hierbij eens buiten de box en kies voor veel kleur, strak wit of juist een combinatie hiervan. Kleed je huis aan met de leukste woonaccessoires van het moment en creëer een nieuwe en frisse look. Kom langs bij Tuincentrum De Boet en laat je verrassen door ons grote aanbod!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 878 producten
Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]