• Groenliefhebbers kunnen

    hun hart ophalen bij De Boet

Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00

Tuinplanten: vaste, eenjarige, we hebben het allemaal

Onze tuinplanten afdeling biedt onderdak aan al wat groeit en bloeit. Vaste planten en seizoensplanten, struiken, grassen, bomen, heesters, coniferen, groenblijvers en bladverliezers, kruiden-, groenten- en vruchtenplanten, kuip- en perkplanten, zaden en bollen, de keuze is enorm!

Tuinplanten zijn op dit moment alleen in de winkel verkrijgbaar.
Bezoek ons tuincentrum voor het uitgebreide assortiment tuinplanten.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

Ga de tuin in!

Heb je altijd al je tuin op willen knappen, maar hier tot op heden nog geen tijd voor gehad? Ga dan dit jaar aan de slag en fris je tuin op met tuinplanten, siergrassen, klimplanten, heesters en vaste planten verkrijgbaar bij Tuincentrum De Boet. Wij hebben een ruim assortiment tuinplanten en hiermee tover jij jouw tuin binnen no-time om in een droomtuin.

Ruim assortiment tuinplanten

Tuinplanten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. Vooraf raden wij je aan om goed na te gaan waar je tuinplanten wilt in de tuin. Kijk hierbij hoe veel zon, schaduw en wind er op die plek is. Controleer vooraf ook altijd de grond, is deze nat of droog? Wanneer je voor jezelf helder hebt welke plant je wilt en waar deze komt te staan, ben je klaar om een tuinplant te gaan kopen. Bij Tuincentrum De Boet heb je keuze uit verschillende tuinplanten, kies uit:

  • vaste planten;
  • siergrassen;
  • heesters;
  • klimplanten.

Maar ook voor de verzorging van planten ben je bij ons aan het juiste adres. Kom eens langs in onze buitenkas en bekijk ons aanbod tuinplanten. 

Tuinplanten | Ga de tuin in! | Kom naar tuincentrum De Boet | DeBoet.nl

Tuinplanten kopen 

Een combinatie van verschillende planten geven jouw tuin een moderne en frisse uitstraling. Kies ook eens voor een leuke pot van de merken als Elho, Capi en Van der Leeden. Potten zorgen voor net dat beetje meer sfeer en gezelligheid in de tuin. Ons tuincentrum in Hoogwoud heeft een ruime keus aan tuinplanten en mooie buitenpotten die perfect staan in jouw tuin. Kom eens langs en laat je inspireren. Kijk eens rond en vraag onze tuinexperts naar tips en adviezen. Tuinplanten kopen doe je bij Tuincentrum de Boet!