Aangepaste leveringstijden, zie FAQ voor meer informatie

Vandaag geopend van 09:00 - 18:00

Bloeiende kamerplanten

Voor de mooiste bloeiende kamerplanten ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan bloeiende kamerplanten in ons tuincentrum. Breng je huis tot leven met de mooie bloeiende kamerplanten van tuincentrum De Boet! 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 19 van 19 producten

Bloeiende kamerplanten kopen?

Een bloeiende kamerplant kan bijna niet ontbreken. Ze geven een huis namelijk meer sfeer en laten je huis stralen. De mooiste bloeiende kamerplanten koop je dan ook bij tuincentrum De Boet. In ons assortiment vind je een uitgebreid aanbod aan bloeiende kamerplanten. Je vindt hier onder andere de volgende bloeiende kamerplanten:

  • anthurium;
  • calathea;
  • lepelplant;
  • orchidee;
  • en nog veel meer prachtige bloeiende kamerplanten!

Bezoek ons tuincentrum in Hoogwoud en bekijk al onze planten, kamerplanten, tuinplanten en meer! Laat je versteld staan door ons aanbod. 

Verzorging bloeiende kamerplanten 

Zoals elke plant een goede verzorging nodig heeft, heeft ook een bloeiende kamerplant een goede verzorging nodig. Geef je de planten de juiste verzorging die zij nodig hebben, geniet je veel langer van de bloeiende kamerplant. Onze medewerkers helpen je graag met de verzorging van jouw planten en geven je graag tips en adviezen. Toch kom je zelf al een heel eind door de kamerplant op tijd en voldoende water te geven. de meeste planten hebben één keer in de week een flinke hoeveelheid water nodig. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om de plant extra te verzorgen met plantenvoeding. Elke plant heeft zijn eigen voeding nodig en ook voor deze vragen kan je terecht bij een van onze medewerkers. Zij kunnen je alles vertellen over de verzorging en de juiste voeding voor jouw plant! 

Bloeiende kamerplant kopen? | Tuincentrum De Boet | DeBoet.nl

 

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]