• Zet de bloemetjes maar buiten in de

    mooiste bloempotten en plantenbakken

Vandaag geopend van 10:00 - 17:00

Potten kijken

Ook voor potten moet je bij De Boet zijn. We hebben duizenden potten, manden, bakken, schalen, kruiken en vazen voor binnen en buiten. In elke denkbare kleur en vorm, van piepklein tot kolossaal, passend bij elke woonstijl en budget.

 

  •  Oppotservice binnen & buiten
  •  Uitgebreide pottencollectie
  •  Deskundig advies
  •  Zet de bloemetjes maar buiten!
  •  Grote merken

Bloempotten voor binnen

Laat je bloemetjes stralen in de mooiste bloempotten

Een greep uit onze uitgebreide en eigentijdse bloempottencollectie

Bezoek onze winkel voor het complete Boet assortiment.

Bloempotten kopen

Geef uw plant een bijzonder plekje in huis of in de tuin en plaats de plant in een mooie bloempot. Bij Tuincentrum De Boet vindt u verschillende soorten potten, manden, bakken, schalen, kruiken en vazen voor binnen en buiten. In elke denkbare kleur en vorm, van piepklein tot kolossaal, passend bij elke woonstijl en budget, gemaakt van steen, zink riet, glas kunststof, hout, glasfiber of beton.

 

Onze uitgebreide pottencollectie is uniek in Nederland. En omdat we veel rechtsreeks inkopen, is alles ook nog eens zeer vriendelijk geprijsd. We hebben trouwens ook alles voor ín de pot: kamerplanten, tuinplanten, bloemen, decoraties van zijde of natuurlijke materialen. Bij De Boet is volop inspiratie!

 

Plantenbakken voor buiten

Ook in de tuin mogen de planten en bloemen stralen in de mooiste bloem- en plantenbakken. Zo hebben wij duurzame plantenbakken gemaakt van hout of glasfiber en zijn er bloempotten die vorstbestendig zijn. Maar ook voor een fleurig balkon kunt u terecht bij De Boet.

 

Oppotservice

Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Dan laat u de pot, schaal of vaas toch gewoon door ons opmaken? Op verschillende locaties in De Boet kunt u uw favoriete pot laten opmaken. In de buitenkas kan dat bij de oppotbalie voor buitenplanten. Bij de kamerplanten vindt u de oppotbalie voor binnenplanten. We doen het graag!

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
webshop@deboet.nl