Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Zet de bloemetjes maar buiten, de mooiste binnen- en buitenpotten

Ook voor potten moet je bij De Boet zijn. We hebben duizenden potten, manden, bakken, schalen, kruiken en vazen voor binnen en buiten. In elke denkbare kleur en vorm, van piepklein tot kolossaal, passend bij elke woonstijl en budget. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog!

Oppotservice

Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Dan laat je de pot, schaal of vaas toch gewoon door ons opmaken? Op verschillende locaties in De Boet kan je jouw favoriete pot laten opmaken. In de buitenkas kan dat bij de oppotbalie voor buitenplanten. Bij de kamerplanten vind je de oppotbalie voor binnenplanten. We doen het graag!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 974 producten

Bloempotten kopen

Geef jouw plant een bijzonder plekje in huis of in de tuin en plaats de plant in een mooie bloempot. Bij Tuincentrum De Boet vind je verschillende soorten potten, manden, bakken, schalen, kruiken en vazen voor binnen en buiten. In elke denkbare kleur en vorm, van piepklein tot kolossaal, passend bij elke woonstijl en budget, gemaakt van steen, zink riet, glas kunststof, hout, glasfiber of beton. Onze uitgebreide pottencollectie is uniek in Nederland. En omdat we veel rechtsreeks inkopen, is alles ook nog eens zeer vriendelijk geprijsd. We hebben trouwens ook alles voor ín de pot: kamerplanten, tuinplanten, bloemen, woonaccessoires, decoraties van zijde of natuurlijke materialen. Bij De Boet is volop inspiratie!

Plantenbakken voor buiten

Ook in de tuin mogen de planten en bloemen stralen in de mooiste bloem- en plantenbakken. Zo hebben wij duurzame plantenbakken gemaakt van hout of glasfiber en zijn er bloempotten die vorstbestendig zijn. Maar ook voor een fleurig balkon kan je terecht bij De Boet. Om je potten te beschermen tegen de vorst, hebben wij een aantal tips voor je op een rij gezet:

  1. Zorg voor een gat aan de onderkant van de pot, ook wel bekend als een drainagegat. Door een gat aan de onderkant van de pot kan overtollig water makkelijk weg en blijft dit niet in de pot hangen;
  2. Bescherm de potten en planten tegen de vorst met een winterafdekhoes. Deze hoes beschermt de plant en de pot tegen de kou, terwijl deze wel lucht en water doorlaat waardoor de plant nog voldoende zuurstof krijgt;
  3. Kies voor een juiste plek voor de pot. Zet de pot altijd op een droge plek, uit de wind en zet potten zo dicht mogelijk tegen elkaar aan. Daarnaast kan je de potten ook tegen het huis aanzetten voor extra bescherming; 
  4. Haal de aarde uit de pot. Dat klinkt misschien een beetje raar, maar als je de aarde (tijdelijk) uit de pot haalt behoud je een mooie pot die niet beschadigd is na de wintermaanden. 

Een aantal tips die ervoor moeten zorgen dat jouw potten bestand zijn tegen de vorst. Wil je potten die helemaal bestand zijn tegen de kou? Ook die hebben wij in ons assortiment, bekijk de webshop of kom langs in het tuincentrum. Onze experts op het gebied van potterie helpen graag! 

 

 

Koop hier jouw bloempot