• Zet de bloemetjes maar buiten in de

  mooiste bloempotten en plantenbakken

Vandaag geopend van 09:00 - 18:00

Potten kijken

Ook voor potten moet je bij De Boet zijn. We hebben duizenden potten, manden, bakken, schalen, kruiken en vazen voor binnen en buiten. In elke denkbare kleur en vorm, van piepklein tot kolossaal, passend bij elke woonstijl en budget. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog!

 

 •  Oppotservice binnen & buiten
 •  Uitgebreide pottencollectie
 •  Deskundig advies
 •  Zet de bloemetjes maar buiten!
 •  Grote merken

Populaire bloempotten

Laat je bloemetjes stralen in de mooiste bloempotten

Bloempotten kopen

Geef uw plant een bijzonder plekje in huis of in de tuin en plaats de plant in een mooie bloempot. Bij Tuincentrum De Boet vindt u verschillende soorten potten, manden, bakken, schalen, kruiken en vazen voor binnen en buiten. In elke denkbare kleur en vorm, van piepklein tot kolossaal, passend bij elke woonstijl en budget, gemaakt van steen, zink riet, glas kunststof, hout, glasfiber of beton. Onze uitgebreide pottencollectie is uniek in Nederland. En omdat we veel rechtsreeks inkopen, is alles ook nog eens zeer vriendelijk geprijsd. We hebben trouwens ook alles voor ín de pot: kamerplanten, tuinplanten, bloemen, woonaccessoires, decoraties van zijde of natuurlijke materialen. Bij De Boet is volop inspiratie!

Plantenbakken voor buiten

Ook in de tuin mogen de planten en bloemen stralen in de mooiste bloem- en plantenbakken. Zo hebben wij duurzame plantenbakken gemaakt van hout of glasfiber en zijn er bloempotten die vorstbestendig zijn. Maar ook voor een fleurig balkon kunt u terecht bij De Boet. Om je potten te beschermen tegen de vorst, hebben wij een aantal tips voor u op een rij gezet:

 1. Zorg voor een gat aan de onderkant van de pot, ook wel bekend als een drainagegat. Door een gat aan de onderkant van de pot kan overtollig water makkelijk weg en blijft dit niet in de pot hangen;
 2. Bescherm uw potten en planten tegen de vorst met een winterafdekhoes. Deze hoes beschermt de plant en de pot tegen de kou, terwijl deze wel lucht en water doorlaat waardoor de plant nog voldoende zuurstof krijgt;
 3. Kies voor een juiste plek voor de pot. Zet de pot altijd op een droge plek, uit de wind en zet potten zo dicht mogelijk tegen elkaar aan. Daarnaast kunt u de potten ook tegen het huis aanzetten voor extra bescherming; 
 4. Haal de aarde uit de pot. Dat klinkt misschien een beetje raar, maar als u de aarde (tijdelijk) uit de pot haalt behoudt u een mooie pot die niet beschadigd is na de wintermaanden. 

Een aantal tips die ervoor moeten zorgen dat uw potten bestand zijn tegen de vorst. Wilt u potten die helemaal bestand zijn tegen de kou? Ook die hebben wij in ons assortiment, bekijk de webshop of kom langs in het tuincentrum. Onze experts op het gebied van potterie helpen u graag! 

Oppotservice

Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Dan laat u de pot, schaal of vaas toch gewoon door ons opmaken? Op verschillende locaties in De Boet kunt u uw favoriete pot laten opmaken. In de buitenkas kan dat bij de oppotbalie voor buitenplanten. Bij de kamerplanten vindt u de oppotbalie voor binnenplanten. We doen het graag!

Koop hier uw bloempot

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 580 producten
Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
webshop@deboet.nl