Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Zweefparasol

Een zweefparasol neerzetten is een zeer handige en mobiele vorm van zonwering. Het grote voordeel van dit soort parasols, is dat de stang aan de zijkant zit, waardoor het parasoldoek vrij hangt. Hierdoor creëer je relatief veel meer schaduw dan bij een parasol met een stang in het midden. Zet de parasol bijvoorbeeld naast de tafel en je kunt het hele oppervlak van het parasoldoek gebruiken, waarbij dit bij een reguliere parasol slechts de helft zou zijn.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 28 producten

Soorten zweefparasols

Bij Tuincentrum De Boet vind je een uitgebreide collectie zweefparasols voor bij jou in de tuin. Onze zweefparasols zijn van kwaliteitsmerken, waaronder Garden Impressions en Platinum Casual Living. Daarnaast passen de zweefparasols in iedere tuin, omdat wij parasols in meerdere formaten verkopen. De zweefparasols zijn verkrijgbaar in de volgende vormen:

  • Rechthoek;
  • Vierkant;
  • Rond.

Zweefparasol

Zweefparasol onderhouden

Om ervoor te zorgen dat je nieuwe zweefparasol zo lang mogelijk mooi blijft, is het belangrijk om deze goed te onderhouden, waardoor de parasol lang mee gaat en je er lang plezier van hebt. Wanneer je de parasol niet gebruikt, is het slim om deze in te klappen. Zeker als je het huis of de tuin verlaat is dit belangrijk, omdat je dan geen toezicht meer kunt houden op wat er gebeurt met de parasol. Door opstekende wind kan de parasol omvallen of ergens tegenaan waaien. Door het grote oppervlak van het parasoldoek is de parasol namelijk erg gevoelig voor wind. Dit kan de zweefparasol beschadigen of zelfs kapot laten gaan.

Daarnaast is het belangrijk dat je parasol droog is, anders loop je kans dat er schimmel op het parasoldoek ontstaat. Je kunt bij ons een bijpasende parasolhoes bestellen. Door deze tips op te volgen heb je zo lang mogelijk plezier van de zweefparasol!

Zweefparasol kopen bij Tuincentrum De Boet

Wil jij deze zomer genieten van heerlijke schaduw? Bekijk de zweefparasols in ons assortiment! Kom langs bij het tuincentrum en ontdek de voordelen van van een zweefparasol in de tuin. Bestel jouw zweefparasol vandaag nog in onze webshop of kom langs bij Tuincentrum De Boet!