Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Bloempotten

Bloempotten geven sfeer aan zowel de tuin als de woonkamer. De mooie kleuren van de planten en bloemen, gecombineerd met rustieke materialen van bloempotten geven leven aan het interieur en de tuin. Bloempotten zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, vormen en materialen. Bekijk het assortiment bloempotten van Tuincentrum De Boet!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 1218 producten

Bloempotten van de beste merken

Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur voor planten en bloemen en uiteraard ook voor bijpassende potten. Daarnaast is niet iedere pot geschikt voor iedere plant, dus daarom is het belangrijk dat er genoeg keuze is. Bij Tuincentrum De Boet verkopen wij een groot assortiment bloempotten van de beste merken, waaronder:

  • Elho;
  • Capi Europe;
  • Van der Leeden;
  • Mica Decorations.

Soorten bloempotten

Er zijn bloempotten van verschillende materialen. De materialen hebben diverse voor- en nadelen. We hebben ook veel bloempotten in ons tuincentrum van kunststof. Dit soort potten zijn vaak stevig, gaan lang mee en blijven ook lang mooi. Daarnaast kunnen deze potten meestal zowel binnen als buiten neergezet worden. Bloempotten van terracotta hebben een mooie natuurlijke kleur en persoonlijke afwerking, al kunnen deze potten wel breken bij een val, of barsten door sterk wisselende temperaturen en weersomstandigheden. Ook metalen bloempotten zijn zeer stevige opties voor planten, al vinden sommige mensen deze deze potten en relatief kil uiterlijk hebben. Dan zijn er natuurlijk ook nog diverse potten van hout, steen of rotan. Deze potten zijn van natuurlijk materiaal en doen het daarom goed in combinatie met planten en bloemen.

Bloempotten

Bloempotten kopen bij Tuincentrum De Boet

Tuincentrum De Boet in Hoogwoud heeft een zeer groot assortiment bloempotten. Bestel de bloempotten gemakkelijk online in onze webshop of kom eens langs voor ons complete assortiment. Ons tuincentrum is zeven dagen per week geopend en heeft diverse tuinmeubelen, planten en andere tuinaccessoires uitgestald in onze ruime showrooms. Het voordeel van langskomen in ons tuincentrum is dat je de meubelen en andere spullen in het echt kan zien en uittesten. Zo weet je zeker dat jouw aankoop bij jou en je huis of tuin past. Tot snel op de afdeling bloempotten in Tuincentrum De Boet!