Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Beschermhoezen tuinmeubelen

Wil je volgend seizoen ook weer lekker buiten zitten op je loungeset of tuinset? Bescherm je tuinmeubelen met een goede beschermhoes, zodat de meubels mooi blijven en een langere levensduur hebben.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 92 producten

Beschermhoes kopen?

Tuinmeubelen hebben veel te verduren door het wisselende weer in Nederland. Regen, vorst, hagel en zon kunnen tuinmeubels aantasten. Een goede beschermhoes zorgt ervoor dat de tuinmeubels, parasols, kussens en/of barbecues langer mooi blijven. Bij Tuin-, Sfeer- & Kluscentrum De Boet kun je allerlei beschermhoezen vinden zodat jouw tuinmeubels mooi blijven en jij er nog lang plezier van houdt. Onze beschermhoezen zijn o.a. geschikt voor:

Hoezen van topkwaliteit

Tuincentrum De Boet vindt niet alleen het gebruiksgemak van de producten erg belangrijk; kwaliteit staat ook hoog in het vaandel. Daarom worden er alleen producten van topkwaliteit verkocht zodat jij extra veel plezier kan beleven in jouw prachtige tuin. Tuincentrum De Boet heeft dan ook oog voor gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Zo kun je altijd blijven genieten van een kopje koffie op jouw terras of een ontspannen middagje in de hangstoel op jouw gazon. Dat wil jij toch ook?

AeroCover

De beschermhoezen van AeroCover ademen, zijn waterdicht en gaan schimmelvorming tegen. De hoezen zorgen ervoor dat je tuinset, loungeset of barbecue mooi blijft. Het verlengt ook de levensduur van je meubels. De beschermhoezen zijn gemaakt van lichtgewicht ripstop polyester, dat betekent dat de hoezen UV-bestendig zijn.

Beschermhoezen tuinmeubelen | Tuincentrum De Boet

Tips voor gebruik van jouw beschermhoes

Om ervoor te zorgen dat de beschermhoes niet alleen jouw meubels goed beschermt, maar ook fijn te gebruiken is, adviseren wij bij de aanschaf rekening te houden met een speling van 5 á 10 cm van de grootte. Zo kun je jouw beschermhoes gemakkelijk op de meubels plaatsen en weer verwijderen. Heb jij grote meubels met een groot horizontaal oppervlak? Wellicht is het dan slim een klein object op jouw meubel te plaatsen alvorens de beschermhoes erop te leggen. Hiermee voorkom je dat er plassen ontstaan.

Voor nog betere bescherming van jouw tuinmeubilair is het raadzaam de meubels uit de buurt van struiken of bomen te plaatsen, om beschadiging te voorkomen. Zorg ervoor dat je jouw beschermhoezen zorgvuldig en strak om de meubels plaatst. Dit zorgt ervoor dat wind geen kans maakt en er niet met jouw beschermhoes vandoor gaat, of deze beschadigt.

Beschermhoes kopen

Tuincentrum De Boet heeft een zeer uitgebreid assortiment beschermhoezen, zowel online als in de winkel. Kijk gerust nog even verder op de site of breng ons binnenkort een bezoek. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen of ze stellen aan ons personeel. Alvast tot ziens!