Aangepaste leveringstijden, zie FAQ voor meer informatie

Vandaag geopend van 09:00 - 20:00

Heaters & terrasverwarmers

Met heaters of terrasverwarmers kun je altijd genieten van de tuin. Ook als het ‘s avonds of in de winter buiten kouder wordt, kun je lekker buiten zitten. Een heater is namelijk een soort buitenkachel waardoor je dus altijd lekker behaaglijk warm zit. Kom langs bij Tuincentrum De Boet of bezoek de webshop om een groot assortiment heaters en terraswarmers te bekijken!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 14 van 14 producten

Soorten heaters en terrasverwarmers

Heaters zijn er in verschillende uitvoeringen, dus het is slim om van tevoren na te denken over je wensen als je een heater wilt kopen. Ten eerste kunnen de heaters op twee verschillende manieren worden aangestuurd, namelijk met gas of elektrisch. Daarnaast is het slim om na te denken over waar je de heater wilt gaan plaatsen. Heaters of terrasverwarmers zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten:

  • Hangend;
  • Staand;
  • Aan de wand.

Heater eurom tuincentrum de Boet

Hangende heater

Als je tuin of terras niet heel groot is, of je om een andere reden ruimte wilt besparen, dan is een hangende heater waarschijnlijk de beste optie. Deze kan hangend zijn in de vorm van een soort lamp of kroonluchter, maar kan ook aan de wand gehangen worden. Beide uitvoeringen hebben voor- en nadelen. Een hangende heater kan in het midden hangen, zodat alle gasten evenveel warmte voelen. Een heater aan de wand valt juist een stuk minder op en past vaak beter bij het ontwerp van het terras.

Staande terrasverwarmer

Wil je de heater soms op de ene plek hebben staan en daarna weer op een andere plek? Kies dan voor een veelzijdige staande terrasverwarmer. Daarnaast kun je ook makkelijk een aantal staande heaters bij elkaar zetten, zodat je op die manier het hele terras kan verwarmen. Ideaal voor wanneer je een groot diner geeft buiten, of een gezellig tuinfeestje. De kou is niet langer een spelbreker!

Heater

Heaters en terrasverwarmers bij Tuincentrum De Boet

Zeg de kou vaarwel en verwelkom de warmte! Met heaters en terrasverwarmers van Tuincentrum De Boet heb je het nooit meer koud! Kom langs in onze showroom en bekijk alle heaters en terrasverwarmers. Bestel je tuinmeubelen en tuinartikelen liever online? Ook dat is mogelijk! Ons assortiment is ook te vinden in onze webshop. Kies voor heaters en terrasverwarmers van Tuincentrum De Boet!

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]