Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kerststerren

 

Creëer een betoverende kerstsfeer in huis met de mooiste kerststerren! Een kerstster is misschien wel een van de meest bekende kerstdecoraties. Je kan een kerstster voor de deur hangen of hang hem binnen op. Binnen ons assortiment hebben wij een ruime keuze aan kerststerren. Bekijk ons online aanbod en bestel eenvoudig online of laat je inspireren tijdens de bekende kerstshow van Tuincentrum De Boet.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

Breng sfeer in huis met een kerstster

Een kerstster, misschien wel het meest iconische decoratiestuk tijdens kerst. Je ziet ze in alle soorten, kleuren, maten, met en zonder verlichting. Zo ook bij Tuincentrum De Boet. Wij hebben kerststerren in meer dan 10 kleuren. De kleuren variëren van goud tot roze en rood. Zo kan je onze kersterren mix and matchen met de rest van jouw kerstversiering. 

Kerststerren met of zonder verlichting

Binnen ons assortiment vind je zowel kerststerren met als zonder verlichting. Onze kerststerren met verlichting beschikken over LED verlichting. LED verlichting kent een aantal voordelen. Zo is LED energiezuiniger, duurzamer en de lampjes worden niet warm. Onze verlichte kerststerren hebben batterijen nodig om te branden. Erg handig want dat heb je niet nog meer snoeren. Wij begrijpen maar al te goed dat er tijdens kerst meer dan genoeg snoeren lopen om alle kerstverlichting te laten branden.

De materialen kunnen verschillen. Onze kerststerren kunnen onder andere gemaakt zijn van glas, jute en kunststof. Daarnaast beschikken al onze kerststerren over 5 punten. Wil je toch liever geen kerstster ophangen? Een verlichte kerstster is ook leuk om te plaatsen op een tafel of vensterbank. 

Meerdere kerststerren naast elkaar

Hoewel een enkele kerstster al leuk is, zijn meerdere sterren naast elkaar misschien nog wel leuker! Hang ze naast elkaar in het raam, aan de deur of aan de balustrade. Maar er zijn nog een tal van andere geschikte plaatsen. Hang je kerststerren naast elkaar op? Dan kan je leuk spelen met kleuren, figuren en de soort sterren. Kies je voor een ster met 5 punten of toch 7 punten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je zult verbaast zijn over wat je allemaal kunt versieren met een van onze kerststerren.

Kerststerren kopen

Ben je overtuigd en wil je het huis onder andere versieren met prachtige kerststerren? Wacht dan niet langer en bestel ze eenvoudig online of kom langs bij ons Tuincentrum in Hoogwoud. Naast een zeer uitgebreid assortiment met verschillende kerststerren hebben wij nog meer kerstversieringen voor binnen. Wat dacht je van guirlandes of een prachtige kerststal met alle kerstfiguren? Maar ook buitenversieringen vind je ons. Alle soorten kerstverlichting voor buiten zoals clusterverlichting, ijspegelverlichting en lichtsnoeren; je vindt het bij tuincentrum De Boet. 

Al onze producten hebben wij op voorraad. Zo leveren wij binnen 2 á 4 werkdagen jouw bestelling. En uiteraard hebben wij een prachtige kerstshow. Wil je toch liever alle producten in het echt zien? Kom dan langs bij ons in Hoogwoud. Ons tuincentrum is 7 dagen per week geopend.