Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00

Cactussen & vetplanten

Ben je op zoek naar een hippe en trendy kamerplant? Dan is een cactus en/of vetplant wellicht iets voor jou! Bij Tuincentrum De Boet vind je een ruim aanbod aan verschillende kamerplanten die leuk staan in ieders interieur. Kom langs in ons tuincentrum in Hoogwoud en laat je inspireren! 

Kamerplanten zijn op dit moment alleen in de winkel verkrijgbaar.
Bezoek ons tuincentrum voor het uitgebreide assortiment kamerplanten.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

Hippe plant! 

Vetplanten en cactussen zijn tegenwoordig erg populaire kamerplanten. Niet alleen om dat deze planten er leuk uitzien, maar ook omdat deze onderhoudsvriendelijk zijn. Cactussen en vetplanten kunnen namelijk erg goed tegen de droogte, deze planten slaan namelijk vocht op in de balderen, wortels en stengels en hierdoor hebben zij maar weinig water nodig. Een klein beetje water zo nu en dan is voldoende.

Cactus en Vetplanten kopen? | Kom naar Tuincentrum De Boet | DeBoet.nl

Vele soorten en maten

Bij tuincentrum De Boet vind je een ruim aanbod aan cactussen en vetplanten. Wij hebben verschillende soorten en maten in ons assortiment. Van grote plantjes, tot hele kleine: er is voor ieder een leuke plant te vinden. Vetplanten, hebben net als cactussen weinig verzorging nodig. Vandaar dat deze plant erg gewild zijn voor mensen die wel graag een plant willen, maar hier niet veel tijd aan willen besteden. Natuurlijk kan je ook gaan voor een mooie kunstplant, maar als je dan toch een echte kamerplant wilt, dan is een cactus en/of vetplant de perfecte oplossing! 

Waar plaats ik een vetplant of cactus?

Dat een vetplant of cactus weinig verzorging nodig heeft is nu wel duidelijk, blijft alleen nog de vraag 'Op welke plek plaatst in een vetplant of cactus?' over. Vetplanten en cactussen staan het liefst op een plek waar genoeg zon aanwezig is, maar niet zo veel dat ze in de volle zon staan. Een plek op de vensterbank is een prima plek voor een vetplant of cactus. Hou tijdens de zomerse maanden de planten wel in de gaten, want de bladeren kunnen met warm weer verbranden. Kom naar het tuincentrum voor meer informatie over alle soorten planten en vraag een van onze medewerkers om advies.