Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Bosje kunstbloemen

 

Een leuk bosje kunstbloemen brengt sfeer op je tafel of op je vensterbank. Waar het eerst zo leeg was, staat nu een mooi bosje kunstbloemen dat zorgt voor meer kleur en gezelligheid in je huis. Bij De Boet vind je de meest prachtige bosjes kunstbloemen in verschillende soorten, vormen en kleuren. Bekijk hieronder ons assortiment. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Hoogte (cm)

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 51 producten

 

Ons aanbod 

Wij bieden Nederlands grootste assortiment aan kunstbloemen en planten aan. Naast losse kunstbloemen en decoratietakken vind je bij ons ook bosjes kunstbloemen. Dit zijn meerdere takken van een soort bloem die gebundeld zijn. Binnen ons assortiment vind je verschillende soorten bosjes kunstbloemen zoals narcissen, tulpen, eucalyptus en takken met bessen. 

Variërend in verschillende kleuren zijn ze een toevoeging aan ieder interieur. Van vrolijke kleuren zoals geel, blauw en roze tot herfstachtige kleuren zoals bruine en beige eucalyptustakken. 

De voordelen van een kunstbloemen 

Er zitten vele voordelen verbonden aan kunstbloemen. Om te beginnen vergt het nauwelijks onderhoud. Een bosje kunstbloemen heeft geen water nodig en dient enkel zo af en toe te worden afgestoft. Daarnaast is een bosje kunstbloemen duurzaam. Je hoeft niet meer iedere week je bloemen weg te gooien, dit scheelt afval en je hebt er jarenlang plezier van. Ook kan je met verschillende kunstbloemen steeds een nieuw boeket samenstellen door verschillende takken met elkaar te combineren. Tot slot heb je met een bosje kunstbloemen geen last van plantenallergie en is het huisdier- en kindvriendelijk.

Onderhoud voor een bosje kunstbloemen 

Voor het onderhouden van een bosje kunstbloemen is niet veel nodig. Je hoeft een bosje kunstbloemen immers geen water en voedingsstoffen te geven. Wij raden wel aan om kunstbloemen- en planten zo nu en dan af te stoffen. Stof doet namelijk de echtheid van een kunstplant of bloem teniet. Wij raden het daarom aan om de bloemen stofvrij te houden. Dit kan je eenvoudig doen door de bloemen af te stoffen, of door de bloemen buiten te zetten. De wind zal al het stof meenemen.

Leuke combinaties met een bosje kunstbloemen 

De bosjes kunstbloemen zijn natuurlijk al een soort mini boeketjes. Toch blijft het leuk om ze te combineren met bijvoorbeeld andere kunstbloemen of kunsttakken. Daarbij is het ook leuk om de bosjes kunstbloemen met elkaar te combineren. Neem als voorbeeld de tulpen. Je kan verschillende soorten tulpen met elkaar combineren tot een nog vrolijker en kleurrijker boeket. Om de puntjes op de i te zetten, is het leuk om er een bijpassende vaas bij te kopen. Laat de vorm en kleur van de vaas overeenstemmen met de kleur van de bloemen of je interieur.   

Koop je bosje kunstbloemen bij De Boet 

Ben je op zoek naar een bosje kunstbloemen? Kijk dan niet verder en bestel de mooiste bundels bij De Boet. Binnen ons assortiment vind je kunstbloemen van de allerhoogste kwaliteit die niet van echt te onderscheiden zijn. Ons assortiment bestaat uit vele soorten in verschillende maten en kleuren. Met onze kunsttakken stel je eenvoudig een mooi boeket samen of je vul je een prachtige hoge vaas. 

Bestel je jouw kunsttakken bij De Boet, dan geniet je ook van onze voordelen. Zo leveren wij binnen 2-4 werkdagen jouw bestelling bij jou thuis af en geniet je altijd van scherpe prijzen. Wil je de kunstbloemen liever in het echt zien voor de look-and-feel? Dat begrijpen wij maar al te goed. Bezoek dan ons tuincentrum in Hoogwoud. Wij zijn 7 dagen per week open. Onze specialisten staan voor je klaar om jou te voorzien van een passend advies en helpen je graag bij het schikken van een mooi boeket.