Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Welkom bij Tuincentrum De Boet

De Boet in Hoogwoud is een begrip in Noord-Holland en ver daar buiten. Al maar liefst vijftig jaar komen tuinfans, doe-het-zelvers, woonliefhebbers, dierenvrienden en iedereen die het leuk vindt om lekker rond te struinen naar ons gezellige tuincentrum.

Bij De Boet vind je alles voor je huis en tuin en nog veel meer. Van kamerplant tot hondenmand, van cirkelzaag tot beukenhaag, van vogelhuis tot afvoerbuis, van zijden bloem tot herfstpompoen, van lampenkap tot zoldertrap… Je kunt het werkelijk zo gek niet bedenken of wij hebben het. En omdat we veel rechtstreeks inkopen, is alles ook nog eens zeer vriendelijk geprijsd.

De Boet is altijd in beweging en verandert met de seizoenen mee. In het voorjaar word je vrolijk van de vele lentebloeiers, in de zomer komen bezoekers van heinde en verre naar onze tuinmeubelshow, in het najaar is De Boet gehuld in herfstkleuren en in de winter luiden we het jaar feestelijk uit met onze spectaculaire kerstshow. Een bezoek aan De Boet is dus elke keer wéér een belevenis.

En er is nog zoveel meer!  Vaste planten, woonaccessoires, bouwmarkt… en ons tuincafé niet te vergeten. Daar kun je genieten van een lekker kopje koffie of thee, de heerlijkste koeken, gebak en broodjes. En de kinderen? Die vermaken zich prima bij de Boet’s Beestenboel en de Sprookjesboom. Kortom: bij de Boet kom je ogen en oren tekort.

Dompel je ook eens onder in de wondere wereld die De Boet heet. Laat je verrassen door onze afwisselende collectie, onze persoonlijke aandacht, de gemoedelijke sfeer en geniet!

 

Graag tot ziens bij De Boet, waar veel mag en niks moet!

Nieuwsbrief vol inspiratie!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom De Boet! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Wij slaan uw gegevens op volgens onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.