Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 812 producten

Kerstdorp kopen

Bij Tuincentrum De Boet vind je alles voor in je miniatuurdorp. Van kerstdorpen, een Lemax kerstdorp tot een kerstdorp met verlichting. Met een kerstdorp maak je jouw huis helemaal klaar voor de kerst. Een kerstdorp met miniatuur huisjes en figuren erin maken de kerst nog gezelliger. Kerstdorpen zijn voor iedereen leuk om te maken en nog leuker om naar te kijken. Een Lemax kerstdorp kopen, huisjes van de Dickensville Collectables of toch een figuur van de Efteling uit de collectie van Luville? Bekijk ons aanbod in de webshop of kom naar ons tuincentrum en bekijk het gehele aanbod van kerst.

Maak je kerstdorp compleet met de collectie van Lemax

De Lemax kerstdorpen zijn wereldwijd toch wel de meest bekende kerstdorpen. Jong en oud genieten al jaren van de miniaturen van Lemax. Bij tuincentrum De Boet vind je een uitgebreid aanbod aan kerstdorpen van Lemax. Bekijk ons aanbod Lemax huisjes, accessoires en nog veel meer voor jouw kerstdorp. Zo vind je in ons assortimenten miniaturen van:

Je kijkt je ogen uit in onze webshop. Of bekijk het hele aanbod kerst bij ons in het tuincentrum en bekijk onze magische kerstafdeling. 

Kerstdorp kopen? | bestel online op DeBoet.nl | Tuincentrum de Boet

Hoe maak je een kerstdorp?

Het bouwen van een kerstdorp hoeft niet ingewikkeld en moeilijk te zijn. Je kunt het eigenlijk niet verkeerd doen, want je maakt het precies zoals jij wilt. Om je wat op weg te helpen vind je hieronder een paar tips.

  • Tip 1: Allereerst bepaal je waar het kerstdorp neergezet wordt. Bijvoorbeeld in de vensterbank, op tafel, of op het dressoir. Wil je hoogteverschil in je kerstdorp? Maak dan gebruik van berglandschappen voordat je je kersthuisjes neerzet, die geven je dorp nog meer sfeer.
  • Tip 2: Plaats vervolgens de miniatuur huisjes en sluit ze aan op stroom. Denk aan je verlengsnoer: veel kersthuisjes maken gebruik van een adapter, zorg dat je deze aan elkaar kunt verbinden.
  • Tip 3: Zet daarna je kerstfiguren neer en de boompjes of struiken. Met sticky dots kun je dit makkelijk bevestigen en weer loshalen. Ga los met je decoratie, sneeuw mag natuurlijk niet ontbreken! Je kunt ook mos neerleggen voor een natuurlijk effect.

Voor nog meer decoratie kun je gebruik maken van steentjes of lava stenen waar weggetjes mee gemaakt kunnen worden. In onze collectie kerstdorpen heb je ruime keus uit kerstdorpen van verschillende bekende merken. Zo vind je bij ons kerstfiguren van het bekende merk Dickensville, de vrolijke kersthuisjes van Lemax en natuurlijk de sprookjesachtige figuren van Luville. Bekijk het complete aanbod kerstdorpen in ons tuincentrum en kom gezellig langs!

Lemax kerstdorp kopen | Tuincentrum De Boet | Bestel online | DeBoet.nl