Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Treinen

Maak van jouw kerstdorp een levendig dorp met een rijdende trein. Een gezellige trein maakt er een echt dorp van. Je vindt jouw kerstdorp trein bij De Boet. Naast een trein vind je bij ons ook stations, huisjes en landschap accessories. Perfect om er een echt kerstdorp van te maken. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 3 van 3 producten

 

Lemax trein

Je vindt binnen ons assortiment kerstdorp accessoires van verschillende topmerken. Een van die topmerken is Lemax! Lemax heeft ook een eigen trein en trein accessoires. Zo vind je bij ons de Yuletide Express en de The Starlight express. Deze Lemax treinen hebben ieder 4 wagons. Naast wagons kan je ook spoordelen kopen. Met een complete set kan je een eigen spoor door jouw kerstdorp laten lopen. Wacht niet langer en koop jouw Lemax trein. Naast een trein vind je bij ons Lemax Kersthuisjes

Alles om een kerstdorp te maken

Naast een trein voor je kerstdorp vind je bij De Boet nog veel meer om een prachtig kerstdorp te maken. Naast kersthuisjes vind je bij ons al het andere om jouw dorp te leven te brengen. Wat dacht je van autootjes, fietsen en motoren, maar ook complete landschappen en alle bijbehorende accessoires zoals bankjes en bomen vind je bij De Boet. Kortom, echt alles om een kerstdorp te bouwen of uit te bouwen hebben wij in ons assortiment. Kijk daarom niet verder!

Kerstdorp trein kopen? 

Ben je overtuigd en wil je een trein voor je kerstdorp kopen? Twijfel niet langer en bestel het eenvoudig online. Naast dat wij een zeer uitgebreid assortiment hebben, zijn onze producten ook scherp geprijsd. Omdat wij alle producten op voorraad hebben kunnen wij snel leveren. Al binnen 2 á 4 werkdagen ontvang jij jouw bestelling. En uiteraard hebben we elk jaar een eigen kerstshow. Wil je daarom de kerstdorp treinen in het echt zien rijden? Kom dan langs! Onze fantastische kerstshow is dit jaar vanaf 14 oktober geopend.