Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Bloemen houden van mensen

Voor de mooiste verse bloemen zit je goed bij De Boet! Van een mooie bos bloemen voor een felicitatie tot rouw- en trouwboeketten. Onze medewerkers stellen graag een mooi boeket voor je samen. We zien je graag in onze winkel. 

Bloemen maken het alledaagse bijzonder, ze geven sfeer in je huis, laten een ruimte stralen, ze maken iemand blij of geven troost. Daarom houden mensen ook van bloemen, ze zijn het perfecte cadeau om te geven én om te krijgen. 

Bij De Bloemenboetiek vind je gegarandeerd het boeket dat bij je past. Wat je wensen ook zijn en wat de bestemming ook is - van nieuw begin tot laatste groet en van hieperdepiep tot dankjewel: een bloemetje van De Boet doet iedereen goed.

We hebben ontzettend veel verschillende soorten verse bloemen. Onze creatieve bloemisten maken elke dag weer de mooiste boeketten en bloemdecoraties. Wil je liever met je eigen creativiteit aan de slag? Laat je inspireren door de vele soorten snijbloemen die we hebben en stel je eigen prachtige boeket samen.

Wil je even snel een mooi boeket bloemen halen zonder het tuincentrum in te gaan? Dat kan, je vindt onze Bloemenboetiek namelijk naast de infobalie, direct bij binnenkomst.

Graag tot snel!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden