Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00

Buitenverlichting

Maak het buiten gezellig met de mooiste buitenverlichting. Bekijk ons online aanbod en bestel eenvoudig of bezoek de winkel voor het complete Boet assortiment. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 345 producten

Licht tijdens de koude en donkere dagen 

Met buitenverlichting kan je je hele tuin verlichten en creëer je gelijk meer sfeer buiten. Tijdens de koude wintermaanden kan het er buiten weleens akelig donker uitzien. Met een buitenlamp heb je dit probleem meteen opgelost en vrolijk je meteen je tuin op, want onze tuinverlichting ziet er ook nog eens erg leuk uit! Mensen denken bij verlichting eigenlijk altijd alleen maar aan binnenverlichting, terwijl buitenverlichting net zo belangrijk kan zijn. Een verlichte tuin zorgt niet alleen voor meer licht in je tuin, maar geeft ook een veiliger gevoel en je ziet 's avonds waar je loopt. Ook niet geheel onbelangrijk! Bij Tuincentrum De Boet vind je een groot assortiment aan buitenverlichting. Zo vind je dus ook voor jouw tuin een geschikte buitenlamp!

LED verlichting voor buiten

LED verlichting vind je bij Tuincentrum De Boet zowel voor binnen als voor buiten. LED lampen gaan langer mee, zijn beter voor het milieu en fijn voor je portemonnee! Daarnaast hebben LED lampen nog meer voordelen. Zo bieden LED lampen:

  • een hoge energiebesparing;
  • snelle in- en uitschakeling;
  • een hoop licht;
  • langere levensduur dan gloeilampen.

Zuinige buitenverlichting

Met LED verlichting hoef je dus niet meer om de zoveel tijd de lampen te vervangen, want LED lampen gaan veel langer mee dan andere lampen. Hierdoor kosten zo dus ook een stuk minder geld. Daarnaast is het natuurlijk een stuk duurzamer en daarom beter voor het milieu. Bij Tuincentrum De Boet vind je verschillende soorten LED buitenverlichting, dus je hebt genoeg keus!

Bestel je buitenverlichting online

Wil je liever het huis niet uit? Geen probleem! Bij De Boet bestel je eenvoudig, snel en veilig online in onze webshop. Wij bezorgen jouw bestelling bij je thuis binnen vier werkdagen of je kan je bestelling ophalen bij ons tuincentrum in Hoogwoud. Bij een bestelling op DeBoet.nl ben je hoe dan ook verzekerd van een product van hoogwaardige kwaliteit, tegen scherpe prijzen. Je krijgt immers de service en kwaliteit van een groot tuincentrum. Wil je op de hoogte blijven van leuke en nieuwe (tuin) tips, wooninspiratie op doen of updates ontvangen over onze shows? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom De Boet!