Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kunsthagen

 

Kunsthagen zijn de perfecte groene oplossing voor elke ruimte. Kunsthagen zijn een eenvoudige en innovatieve oplossing om meer sfeer te creëren. Kunstmatige hagen bieden talloze voordelen ten opzichte van traditionele levende hagen, waardoor ze steeds populairder worden in zowel binnen- als buitenruimtes. Ook kunnen kunsthagen perfect worden gebruikt voor decoratieve doeleinden voor bijvoorbeeld aan de muur. Ons assortiment kunsthagen is zeer divers en van de allerhoogste kwaliteit. Bekijk hieronder ons aanbod.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Hoogte (cm)

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 20 van 20 producten

 

Haast niet van echt te onderscheiden

Onze kunsthagen zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Het zijn ware kunstwerken met vele verschillende tinten groen en andere kleuren. Waar kunsthagen, kunstbloemen- en planten eerst nep en een lelijk imago hadden is dat vandaag de dag helemaal weg.  Kunsthagen verschillen sterk van kwaliteit. Echter, de hagen van de Boet zijn van de allerhoogste kwaliteit en niet meer van echt te onderscheiden.  Zo is ons assortiment:

  • Van de allerhoogste kwaliteit en kan tegen een stootje zodat je lang van onze kunstplanten, bloemen en hagen kunt genieten. 

  • Nauwelijks van echt te onderscheiden.

Onze kunsthagen zijn gebaseerd op echte planten. Dit in combinatie met de allerhoogste kwaliteit zorgt ervoor dat de hagen de look and feel hebben van een echte haag of klimop. Benieuwd naar de kwaliteit en details? Bezoek dan ons tuincentrum in Hoogwoud. 

Wat zijn kunsthagen?

Kunsthagen zijn hagen gemaakt van een hoogwaardig kunststof. Deze hagen zijn groene kunstmatige hagen die speciaal zijn ontworpen om te voelen en er al een echte haag uit te zien. Onze kunsthagen zijn gemaakt van hoogwaardige duurzame kunststof materialen en zijn voorzien van UV-bescherming om vervaging te voorkomen. Kunsthagen kunnen bestaan uit enkele soorten zoals beuken, varen, buxussen of hedera maar je vind bij ons ook hagen met verschillende varens en grassoorten. Geheel afhankelijk van jouw interieur of exterieur kies je een passende groene wand. 

Onze zijden hagen worden geleverd in matten of panelen. Deze panelen kan je eenvoudig aan een muur bevestigen, maar het is ook mogelijk om meerdere panelen aan elkaar te bevestigen. 

Voordelen van kunsthagen

Kunstplanten en bloemen en dus ook kunsthagen kennen een tal van voordelen ten opzichte van echte planten en bloemen. Wij hebben ze hieronder voor je beschreven:

  • Onderhoudsvriendelijk: onze zijden hagen hebben nagenoeg geen onderhoud nodig. Zo is er geen bewatering, bemesting en snoeiwerk nodig en kunsthagen behouden de prachtige groene uitstraling zonder enige inspanning. Dit maakt kunstplanten perfect voor als je geen groene vingers hebt of de haag op een drukke plek hangt.

  • Langdurige schoonheid: Kunstmatige hagen zijn bestand tegen de elementen en behouden hun levendige groene kleur gedurende vele jaren. Ze worden niet beïnvloed door seizoensveranderingen, waardoor ze het hele jaar door een prachtig uitzicht bieden, zelfs in de wintermaanden wanneer levende hagen vaak hun bladeren verliezen. Dit voorkomt weer afval. 

  • Privacy en geluidsisolatie: Met een kunsthaag creëer je eenvoudig privacy en kan je de geluiden van buitenaf verminderen. Of het nu op een balkon, open ruimte of tuin is, met een kunsthaag creëer je eenvoudig jouw privacy. Daarnaast houden hagen ook geluid tegen. Een oase van rust is zo gecreëerd. 

  • Ruimte en tijdbesparing: Levende hagen hebben tijd nodig om te groeien en vereisen voldoende ruimte om zich te verspreiden. Kunsthagen zijn daarentegen compact en nemen weinig ruimte in beslag. Ze kunnen worden geïnstalleerd op plekken waar traditionele hagen niet kunnen gedijen, zoals op muren, omheiningen, binnenruimtes en zelfs op plafonds. Kunsthagen zijn daarom een unieke en creatieve manier om ruimtes op te fleuren.

Toepassingen van kunsthagen 

Kunsthagen kennen talloze toepassingen. Zo kunnen kunstmatige hagen eenvoudig in binnen- en buitenruimtes worden geplaatst, worden gebruikt als decoratie en is het een duurzaam alternatief. 

Kunsthagen zijn een uitstekende manier om binnenruimtes van een kantoor, restaurant of huis te versieren. Hagen creëren een natuurlijke en rustgevende sfeer. Daarnaast kunnen hagen perfect als afscheiding dienen waardoor je eenvoudig rustgevende plekken creëert en dit zonder dat er saaie muren of permanente structuren nodig zijn. 

Uiteraard zijn zijden hagen ook perfect te gebruiken als decoratie van buitenruimten. Wat dacht je van patio’s, een balkon, overkappingen en terrassen. Je installeert eenvoudig een kunsthaag en het resultaat is verbluffend. Je creëert eenvoudig een oase van rust en een natuurlijke sfeer. Daarnaast is er geen onderhoud meer nodig. Ideaal voor als je geen groene vingers hebt. Bovendien hoef je ook niet bang te zijn dat de kwaliteit achteruit gaat. Onze zijden hagen zijn van de allerhoogste kwaliteit en zullen jaren meegaan zonder te vervagen. 

Ook voor evenementen en decoratie zijn kunstmatige hagen perfect om te gebruiken als decoratie. Zo zijn hagen perfect te gebruiken ter versiering of als achtergrond bij een fotobooth. De veelzijdigheid van de onze hagen creëert een mogelijkheid om onze hagen eenvoudig te verwerken in de vele thema’s en sferen. 

Kunsthagen ophangen en schoonmaken

Kunsthagen kan je eenvoudig ophangen aan allerlei ondergronden zoals beton, hout en metaal. Dit kan middels een haakje. Daarnaast zijn onze kunstof hagen gemakkelijk schoon te maken door deze met een tuinslang af te spruiten

Combineer verschillende panelen 

Onze zijden hagen worden geleverd aan matjes of panelen. Deze panelen kunnen met elkaar gecombineerd worden. Zo kan je een complete wand maken met verschillende kunsthaagpanelen. Hierbij kan je verschillende soorten combineren, maar ook soorten kunsthof hagen combineren door bijvoorbeeld een haag met verschillende bonte grassen te combineren met een haag met verschillende varens. Laat je creativiteit in de vrije loop, creëer een prachtige en unieke wand. 

Kunsthaag kopen bij Tuincentrum De Boet

Jouw kunsthaag koop je snel en eenvoudig bij tuincentrum De Boet. In onze webshop vind je een grote verscheidenheid aan verschillende kunsthagen. Combineer verschillende wandpanelen met elkaar of kies voor een variërende haag. Met onze kunststof hagen maak je van jouw tuin, terras, overkapping of binnenruimte plek om tot rust te komen. 

Wij bezorgen jouw kunstbloemen snel bij je thuis met een altijd scherpe prijs. Wil je toch liever onze kunsthagen, kunstbloemen en kunstplanten in het echt zien? Geen probleem, tuincentrum De Boet is 7 dagen per week geopend.