Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kerststal figuren

Belangrijke kerstfiguren zoals Jozef, Maria, Jezus, de drie koningen , de os en de ezel mogen natuurlijk niet ontbreken in jouw kerststal. Tuincentrum De Boet heeft een groot aanbod kerststal figuren in verschillende formaten.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

 

Losse figuren of een complete set 

Het is mogelijk om bij losse kerstfiguurtjes te kopen of alle figuren in één set. Ben je op zoek naar complete set om jouw kerststal volledig met figuren en al in te richten? Dat is mogelijk, je vindt jouw kerstfiguren groep bij Tuincentrum De Boet. Maar ook losse kerststal figuren vind je in ons assortiment. Is er een kapot of aan vervanging toe? Geen probleem, binnen ons assortiment vind je vele verschillende losse kerstfiguren om jouw set weer compleet te maken.

Alles voor de kerst

Naast dat je bij ons alle figuren van het kerstverhaal vindt, hebben wij ook alle andere kerst benodigdheden om jouw kerst helemaal compleet te maken. Kerstmis wordt door velen als de gezelligste periode van het jaar gezien. Er wordt daarom elk jaar zowel binnen als buiten flink uitgepakt. Naast alle benodigdheden om jouw kerststal of kerstdorp compleet te maken, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor alle andere benodigdheden. Uiteraard vind je jouw kerstboom en kerstboomversiering bij ons, maar ook kerstverlichting voor buiten en binnen hebben wij in ons assortiment. Met onze kerstdecoratie maak je van jouw interieur en exterieur een feestje! 

Kerststal figuren kopen?

Je maakt jouw kerststal of kerstdorp helemaal af met onze kerstfiguren. Maak jouw kerst compleet met de kerstfiguurtjes van tuincentrum De Boet. Bestel je jouw kerststal figuur online bij De Boet dan profiteer je van verschillende voordelen. Naast dat wij een zeer uitgebreid assortiment aan kerstdecoratie hebben, zijn onze producten ook scherp geprijsd. Omdat wij alle producten op voorraad hebben kunnen wij snel leveren. Al binnen 2 á 4 werkdagen ontvang jij jouw bestelling. En uiteraard hebben we elk jaar een eigen kerstshow. Wil je daarom de kerstfiguren in echt zien, kom dan langs in ons tuincentrum. Onze overweldigende kerstshow is dit jaar vanaf 14 oktober geopend.