Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00

Luville

Luville is een Nederlands merk van porseleinen en kunststof kersthuisjes die veelal gebruikt worden bij het opstellen van een waar kerstdorp. Laat je betoveren door de gedetailleerde en verlichte kersthuisjes en figuurtjes van Luville. De producten van Luville worden met veel zorg ontworpen zodat er elk jaar kersthuisjes van de hoogste kwaliteit beschikbaar zijn. Zodoende weten de ontwerpers van Luville elk jaar te verrassen. Elk onderdeel, huis, figuur of accessoires wordt met een oog voor detail gemaakt. Zo komen elk jaar unieke Luville kersthuisjes op de markt. Alle kersthuisjes en figuren van Luville worden met de hand geschilderd, hierdoor levert Luville ouderwets vakmanschap.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 212 producten

Luville kerstdorp

Net zoals de merken Lemax en Dickensville heeft ook Luville haar eigen collectie van kersthuisjes en accessoires opgebouwd. Zodoende kan je met Luville kersthuisjes jouw eigen Luville kerstdorp bouwen. Net als bij Lemax, heeft Luville ook haar eigen thema kerstdorpen. Je kan nu jouw kerstdorp volledig in één thema schenken. 

De thema’s hebben ieder een eigen stijl die voornamelijk gebaseerd zijn op de verschillende steden die Europa rijk is. Zo heeft Luville met de Molendam serie een themadorp die gebaseerd is op Nederland. Zo zijn er onder traditionele molens, windmolens en schaatsende poppetjes beschikbaar. Naast Molendam is er ook een ware Efteling reeks. 

Wil jij jouw Luville kerstdorp baseren op een sprookjesachtig omgeving? Dan is Luville Efteling een echte aanrader. Naast dat je een themadorp na kunt bouwen, is het ook mogelijk om de verschillende thema’s te combineren en een eigen Luville kerstdorp te maken. Daarnaast is het goed mogelijk om Luville kersthuisjes te combineren met Lemax kersthuisjes. Wij bieden de volgende kerstdorp thema’s aan:

Luville Efteling

Wil je een betoverend kerstdorp maken, dan is het thema Efteling echt iets voor jou. Met alle figuren en gebouwen van dit bekende attractiepark, maak je een kerstdorp als nooit tevoren. 

General Luville

Dit thema van Luville richt zich op een algemeen thema om jouw kerstdorp af te maken. Mis je net dat ene huisje of figuur? Grote kans dat dit themadorp het aanbiedt.

Luville Express

Zoals de naam het waarschijn al doet vermoeden, draait het in dit thema om reizen. In dit thema vind je alle populaire vervoersmiddelen, van modern tot ouderwets. Op zoek naar een auto, trein, motorfiets of toch een paard en wagen? Bij Luville Express vind je alles omtrent reizen.

Luville Molendam

Een typisch Nederlands dorp uit de jaren 50. Alle Nederlandse elementen zoals een traditionele molen, stenen kersthuisjes en schaatsers vind je in dit thema terug. 

Luville Schneewald

Schneewald is een thema dat zich richt op een traditioneel Oostenrijks kerstdorp uit de jaren 50. Dit thema is compleet met gezellige Oostenrijkse huizen, skiliften, pistes, kabelbanen en schaatsers. 

Luville Sledgeholm 

Dit thema richt zich op een gezellig scandinavisch kerstdorp. Dit thema staat volledig in het teken van kerst zoals wij dat kennen. In dit thema vind je kerstmannen, kerstelfen, rendieren, kerstbomen en traditionele kersthuizen.

Ville de Reidy 

Een typisch Frans dorp gebaseerd op de jaren 50 van de vorige eeuw. Alle dorpse taferelen vind je terug in dit thema.

Luville kersthuisjes

De originele Luville kersthuisjes zijn door Nederlanders ontwikkelt. In de kersthuisjes komen de verschillende invloeden van Europa terug. Dit zie je ook terug in de kerstdorpen van Luville waar er sprake is van een Frans, Oostenrijks en zelfs een Nederlands dorp. Het veelzijdige aanbod van Luville brengt ieder kerstdorp tot leven. Begin je voor het eerst met het bouwen van een kerstdorp? Dan is het aanbod van Luville kersthuisjes echt iets voor jou. De Luville kersthuisjes zijn toegankelijk, zodoende bouw jij gemakkelijk jouw eigen Luville kerstdorp.

Luville bij De Boet

Tuincentrum De Boet is een officieel verkooppunt van Luville kerstdorpen en kersthuisjes. Naast kersthuisjes van Luville vind je bij ons ook artikelen van Lemax of Dickensville. Luville accessoires koop je gemakkelijk online bij tuincentrum De Boet. Onze producten zijn binnen 4 werkdagen bezorgd en altijd scherp geprijsd. Toch liever jouw kerstdorp in de fysieke winkel zien? Geen probleem, De Boet is namelijk 7 dagen per week geopend.