Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Guirlandes

 

Met een van onze guirlandes versier je de balustrade van de trap, kast of raam in no-time. Je vindt guirlandes zowel met als zonder verlichting, in verschillende kleuren en verschillende maten. Versier de vensterbank of schouw en breng je huis is kerstsferen. Bekijk hieronder ons aanbod guirlandes. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

 

Guirlandes versieren

Naast dat je met guirlandes kunt versieren, is het ook mogelijk om een guirlande te versieren. Uiteraard kan je al voor een verlichte guirlande kiezen. Ook kan je kiezen voor een witte of groene kerstguirlande of een met bessen of dennenappels. Deze zijn al versierd en hoeven dus alleen nog maar worden opgehangen. Maar je kunt ook zelf guirlandes versieren. Dit kan bijvoorbeeld door kerstballen eraan te hangen of zelf door zelf te verlichting. De keuze is aan jou! Zo kan je de kleur mix en matchen met kerstballen in verschillende kleuren en kerstverlichting.

Verschillende soorten kerstguirlandes

Je vindt bij ons groene guirlandes, maar ook witte en zelfs guirlandes met verlichting of sneeuw. Ook hebben wij verschillende afmetingen. Zo hebben we korte guirlandes van 120 cm, maar ook lange voor als je trap wilt versieren. De maten lopen van 120 tot 550 cm. 

Op zoek naar nog meer kerstversieringen?

Ben je op zoek naar nog meer kerstversieringen? Dan ben je bij De Boet aan het juiste adres. Alles om jouw tuin of huis in kerstsferen te brengen vind je in onze webshop of in ons tuincentrum in Hoogwoud. Van kerstverlichting tot kunstkerstbomen. Maar ook kerstboomversieringen zoals kerstballen, kerstboompieken en kerstboomverlichting hebben wij voor je. Met ons kerstaanbod maak je er een echt kerstfeest van. 

De mooiste kerst guirlandes bestel je bij De Boet

Ben je overtuigd en wil je met guirlandes je huis versieren? Wacht dan niet langer en bestel ze eenvoudig online of kom langs bij ons tuincentrum in Hoogwoud. Naast dat wij een zeer uitgebreid assortiment kerstversieringen hebben, zijn onze producten ook scherp geprijsd. Omdat wij alle producten op voorraad hebben kunnen wij snel leveren. Al binnen 2 á 4 werkdagen ontvang jij jouw bestelling. En uiteraard hebben we elk jaar een eigen kerstshow. Wil je daarom al onze guirlandes in het echt zien? Kom dan langs! Onze fantastische kerstshow is dit jaar vanaf 14 oktober geopend.