Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Gasbarbecues

Bij Tuincentrum De Boet vind je een ruim assortiment aan gas barbecues. Bestel eenvoudig online jouw nieuwe gasbarbecue en ontvang je bestelling snel thuisbezorgd!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 19 van 19 producten

Gasbarbecue kopen?

Een gasbarbecue is te koop in allerlei maten. Ben je op zoek naar een complete buitenkeuken? Of wil je juist een kleine barbecue die makkelijk mee te nemen is? Met een gasbarbecue is alles mogelijk. Bekijk het aanbod gasbarbecues van Tuincentrum De Boet in onze webshop en bestel deze direct of kom langs bij ons tuincentrum in Hoogwoud om het complete assortiment te komen bekijken. In ons assortiment vind je onder andere gasbarbecues van de volgende merken:

Tuincentrum De Boet | Gasbarbecues

Gasbarbecue Boretti

Als je overweegt om een gasbarbecue aan te schaffen, is het de moeite waard om een Boretti gasbarbecue te overwegen. Deze barbecues staan voor kwaliteit en hier kan je jaren van genieten. Boretti staat niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor complete buitenkeukens. Een buitenkeuken op gas van Boretti koop je natuurlijk bij Tuincentrum De Boet. Zie jij jezelf al genieten van de lekkerste gerechten van de barbecue? Bestel de Boretti gasbarbecue direct online.

Weber gasbarbecue

Weber is één van de bekendste merken in Nederland in de barbecuebranche. Als je kiest voor een Weber barbecue krijg je hier jarenlang plezier en gemak voor terug. Tuincentrum De Boet is dit jaar uitgeroepen tot dealer van het jaar! Onze medewerkers weten dan ook van alles over deze prachtige gasbarbecues en vertellen hier graag meer over. Een Weber gasbarbecue is aanwinst voor iedere tuin!

Hoe barbecueën met een gasbarbecue? 

Een gasbarbecue is erg populair vanwege het grote gebruiksgemak.Gasbarbecues zijn snel op temperatuur, makkelijke te onderhouden en je gerechten zijn in no time klaar! Bovendien produceren ze weinig rook. Om zoveel mogelijk te kunnen genieten van jouw gasbarbecue geeft Tuincentrum De Boet je wat tips mee:

  • Zorg dat je de roosters van jouw barbecue schoonmaakt voordat je gaat barbecueën. Zo zorg je ervoor dat je mooie grillmarkeringen op jouw gerecht krijgt, en dat er niks aankoekt of vastplakt.
  • Zorg dat je het verschil leert tussen direct en indirect grillen; beide methoden zijn namelijk bedoeld voor verschillende doeleinden en leveren dus ook verschillende resultaten op. Wil in korte tijd kleine gerechten grillen op een hoge temperatuur? Kies dan voor direct grillen. Wil je echter wat langer de tijd nemen voor een groot stuk vlees, zonder dat het zwart blakert? Dan is indirect grillen een beter plan.
  • Vlammen van een BBQ op gas moeten blauw zijn en gelijkmatig over de brander zijn verdeeld. Zijn ze geel? Zet dan onmiddellijk de barbecue uit. Gele vlammen kunnen voor gevaarlijke situaties zorgen en worden meestal veroorzaakt door defecten aan onderdelen van de gasbarbecue of door slechte schoonmaak.
  • Bekijk de handige tips over de verschillende soorten barbecues.

Gasbarbecue online bestellen bij Tuincentrum De Boet

Bestel nu jouw gasbarbecue online bij Tuincentrum De Boet en je kan binnen enkele dagen al de lekkerste gerechten bereiden. Ook voor barbecue accessoires kun je terecht in onze webshop. Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op of kom langs in het tuincentrum!