Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Tuinkassen

Je eigen gewassen kweken? Eten uit eigen tuin is leuk, lekker en gezond! Bij De Boet vind je een groot aanbod tuinkassen en toebehoren. Ook tuingereedschap en tuin onderhoudsmiddelen zoals gewasbescherming vind je bij ons. Bestel online of laat je adviseren door een van onze medewerkers in de winkel.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 76 producten

Wat kun je met een tuinkas?

Met een tuinkas, ook wel bekend als kweekkas of broeikas, kun je zelf gewassen kweken en oogsten in eigen tuin. Je kunt een kas gebruiken voor het verbouwen van eigen groente en fruit, maar ook gebruiken voor het kweken van bloemen en planten. Bij de Boet zijn zowel grote tuinkassen als kleinere hobbykassen verkrijgbaar. Het voordeel van een kweekkas is dat je niet afhankelijk bent van het Nederlandse klimaat en de gewassen het gehele jaar door kan kweken. Zo geniet je ieder seizoen van de door jou gekweekte gewassen! Ook kruiden zijn het gehele jaar door te kweken in de kas. Bestel jouw kweekkas en ontdek de voordelen van zelf zaaien, planten en kweken!

Ons aanbod tuinkassen

In ons assortiment tuinkassen heb je een ruime keuze aan kassen. Of je nu op zoek bent naar een grote tuinkas of een hobbykas: bij de Boet is voor iedereen een passende kas te vinden. We bieden glazen tuinkassen, maar ook kassen bestaand uit polycarbonaat. Onze kweekkassen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zoals groen, zilver en zwart. Ook heb je de keuze uit diverse coatings. Kies je voor een stalen coating, of gaat jouw voorkeur uit naar een stalen of een kunststof coating? Je vindt allerlei verschillende soorten kassen bij de Boet. Bekijk ons gehele aanbod online of kom langs in ons tuincentrum in Hoogwoud!

Kies uit verschillende tuinkas accessoires

Ben je op zoek naar een kweektafel en kweekschap voor in jouw kas? Ook deze en vele andere tuinkas accessoires vind je bij ons. De accessoires die wij naast kweektafels en -schappen bieden zijn:

  • Beglazingsstrips

  • Funderingen

  • Raamopeners

  • Louvre ramen

  • Regenpijpen

  • Rolschermen

Wil jij beginnen met een hobbykas om daarin jouw eigen gewassen zoals kruiden- en groentezaden, fruit, bloemen of planten in te kweken? Bestel dan online een tuinkas van de Boet of ontdek ons aanbod in ons tuincentrum in Hoogwoud! 

De beste plek voor jouw tuinkas

Voor het plaatsen van de kweekkas is het van belang dat deze op een zonnige plek in de tuin wordt gezet. Te weinig zonlicht is namelijk nadelig voor de ontwikkeling van de door jou gekweekte gewassen. Let er daarom op dat de kas niet te dicht bij zonwerende schuttingen, bomen of schermen wordt geplaatst. Om de kweekkas vast te zetten op zijn plek gebruik je een stevige tuinkas fundering. Deze fundering biedt de basis voor jarenlang kweekplezier. Tuinkas funderingen zijn ook verkrijgbaar bij de Boet. Wil je zelf een fundering maken? Dat kan door middel van betonbanden of met houten balken.

Tuinkas kopen

Wil je een tuinkas kopen? Tuincentrum de Boet is de one-stop-shop waarin je alles kunt vinden om een kweek te kunnen bouwen, plaatsen en in te richten. Van funderingen tot tuinbewatering en van rolschermen tot bloemzaden: bij ons ben je aan het juiste adres! 

Wanneer je een boeikas of tuinkas accessoire bestelt in onze webshop wordt de bestelling door de leverancier bij jou thuis geleverd. De levertijden kunnen per product verschillen, je kunt deze terugvinden bovenaan de productpagina, meteen onder de titel van het product. Het is niet mogelijk om je bestelling op te halen in onze winkel.

Om te weten of en hoeveel bezorgkosten je betaalt vul je je postcode in zodat de kosten berekend worden.

Heb je meer vragen over het bestellen en/of bezorgen, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice via het contactformulier.