Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Keramische tegels

Met keramische tegels laat je jouw terras en tuin er stralend uit zien. Laat je inspireren door ons diverse aanbod en bestel direct!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Lengte (cm)

 - 
Wis selectie

Breedte (cm)

 - 
Wis selectie

Dikte (cm)

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 88 producten

Keramische tegels voor in jouw tuin

Als de zomer weer aanbreekt en de dagen langer worden is het heerlijk om tijd door te brengen in de tuin. Er is immers niks fijner dan genieten van een goed gesprek met een vriend of vriendin aan een prachtige tuinset, of lekker tot rust kunnen komen in een prachtige loungeset, onder het genot van een goed boek en een verkoelend drankje. Om optimaal te kunnen genieten is het wel van belang dat jouw tuin- of loungeset op een stevige, rechte ondergrond staat om ervoor te zorgen dat de tuinset niet wiebelt en tevens mooi schoon blijft. Hiervoor zijn de prachtige keramische tegels van Tuincentrum De Boet perfect. Niet alleen maken ze jouw terras praktisch en fijn te gebruiken, ook passen ze perfect bij de rest van jouw tuin en creëren ze een elegante sfeer. Kies voor prachtige keramische tegels voor buiten in jouw tuin.

Soorten keramische tuintegels

Wil jij in jouw tuin graag een mooi terras aanleggen met keramische tegels? Dan heeft Tuincentrum De Boet precies wat jij zoekt. Kies uit het uitgebreide assortiment keramische tegels. Tegels voor buiten zijn er in alle soorten en maten; daarom is het belangrijk een goede keuze te maken zodat jij de perfecte keramische tegels voor jouw terras kiest.

Allereerst is er natuurlijk de kleur; die loopt bij keramische tegels erg uiteen. Veel keramische tegels zijn grijs of antraciet van kleur, maar beige, bruin en zwart zijn ook verkrijgbaar. Hou je van wat meer kleur? Bij De Boet zijn ook blauwe en zelfs rode keramische tegels voor buiten verkrijgbaar.

Denk ook na over waar je jouw keramische tegels precies voor wil gaan gebruiken. Niet alle keramische tegels zijn even veelzijdig en voor sommige doeleinden is het raadzaam speciale keramische tegels te kopen. Wil je bijvoorbeeld een mooi dakterras aanleggen? Kies dan voor tuintegels die niet al te zwaar zijn. Een mooie rand om jouw zwembad heen? Keramische tegels die goed tegen water kunnen en niet bij de eerste drupjes spekglad worden zijn dan de beste keus.

Tenslotte is het formaat en de dikte belangrijk om rekening mee te houden. Het meest voorkomende formaat voor keramische tuintegels is 60x60, maar ook formaten als 90x90 of een rechthoekige tegel van 40x80 cm is verkrijgbaar. De dikte van een keramische tegel kan van 2 cm oplopen naar 5,8 cm. Bedenk eerst welk formaat keramische tegel voor jou het handigst is, of vraag het één van onze medewerkers.

Keramische tegels | Tuincentrum De Boet

Excluton keramische tegels

Al meer dan 45 jaar werkt Excluton keihard aan de ontwikkeling en productie van de allerbeste sier keramische tegels en andere sierbestrating voor allerlei verschillende gebruiksdoeleinden. Bij Tuincentrum De Boet vind je een uitgebreid assortiment aan Excluton keramische tuintegels en is er voor elk soort sierbestrating wel een geschikte en duurzaam geproduceerde oplossing van Excluton. Niet alleen Tuincentrum De Boet, maar ook steenspecialisten, hoveniers en zelfs de overheid zijn klanten van Excluton vanwege hun keramische tegels van uitstekende kwaliteit. Bij De Boet vind je altijd de beste Excluton voor de allerlaagste prijzen.

Houd jouw keramische tegels schoon

Een prachtig terras van keramische tegels van de hoogste kwaliteit is de droom van iedere tuinier. Wil je echter optimaal kunnen genieten van zo’n terras, dan is het wel nodig om jouw terras goed te onderhouden. Gelukkig helpt De Boet jou hierbij met het uitgebreide assortiment goed werkende onderhoudsproducten. Met de handige tegelreinigers van HG zit je altijd goed. Breng de producten éénvoudig aan op de tegels, spoel eventueel na en geniet vervolgens van een prachtig tegelterras dat eruit ziet als nieuw!

Bestel nu jouw keramische tegels

Bekijk het volledige aanbod keramische tuintegels in de webshop of kom langs in het tuincentrum om de producten in het echt te zien. Heb je vragen of wil je de mening van een expert horen? Onze medewerkers helpen je graag. Bij Tuincentrum De Boet vind je de ideale keramische tegels voor buiten in jouw tuin!