Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00

Moestuin planten

Ga voor altijd vers en kweek je eigen heerlijke groente en fruit in de tuin. Bij Tuincentrum De Boet in Hoogwoud vind je van alles om jouw eigen moestuin je te beginnen! Zorg voor een goede kweekbak en ga direct aan de slag, Kom naar ons tuincentrum of bestel hier in onze webshop al je eerste groente en fruit.

Tuinplanten zijn op dit moment alleen in de winkel verkrijgbaar.
Bezoek ons tuincentrum voor het uitgebreide assortiment tuinplanten.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

Eten uit eigen tuin!

De tuin is dé perfecte plek om zelf te kweken! Je hoeft geen groot-grondbezitter te zijn, je kunt ook op het balkon kweken. Met de juiste tuingereedschap en leuke kweektafels en muurkasjes wordt kweken, verbouwen en oogsten echte en feestje! In het moestuin assortiment van Tuincentrum De Boet vind je alle producten die je nodig hebt om thuis aan de slag te gaan. Wil je zo lang mogelijk genieten van jouw groente en fruit? Dan geven wij je graag enkele tips:

  • kies een zonnige plek voor de moestuin;
  • wees op je hoede voor slakken, deze beestjes houden ook heel erg van verse groente en fruit;
  • een moestuin vereist aandacht, blijf daarom altijd bezig met wieden en uitdunnen van je tuin;
  • houd vogels op afstand door gebruik te maken van een net. 

Ga lekker aan de slag met een moestuin en kom gezellig langs in ons tuincentrum in Hoogwoud en bekijk ons aanbod!

Nooit meer zonder verse groente

Met een eigen moestuin ben je altijd voorzien van heerlijke verse groente. Je hoeft niet bang te zijn dat ze in de supermarkt geen komkommers meer hebben, want deze verbouw je nu helemaal zelf. Handig, en ook nog eens erg lekker! Je weet zelf precies hoe de verbouwing van je groente, fruit en kruiden is verlopen dus je hoeft niet bang te zijn voor chemische besproeiing. 

Moestuin aanleggen? | Vind alle benodigdheden bij Tuincentrum De Boet | DeBoet.nl

Verse kruiden

Verse kruiden maken jouw home-made gerechten nog lekkerder! Het is daarom extra leuk om deze zelf te kweken. Kruiden kunnen gemakkelijk gekweekt worden op de vensterbank in een kistje, pot of kweekkastje. De echte musthaves in de keuken heb je dan altijd binnen handbereik. Daarnaast zijn deze ook nog eens heerlijk vers en weet je precies welke kruiden je in een gerecht stopt. Kortom je bent bewuster bezig met het eten en omdat je zelf eigen kruiden kweekt. Koken wordt hierdoor een feest!