Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Kerst bij De Boet

ÁLLES IS KERST... Laat je betoveren door twinkelende lichtjes, de mooiste uitstallingen van kerstdorpen, de meest bijzondere kersthangers, nét echte kunstkerstbomen – of een echte natuurlijk – en nog heel veel meer… Ook dit jaar hebben wij De Boet weer omgetoverd tot een waar kerstparadijs. Het thema van 2023? Merry Circus! Denk aan circustenten, kermisattracties, nostalgische lekkernijen en natuurlijk gezellige activiteiten voor de hele familie. Ook voor echte kerstbomen en de leukste kerstoptredens kun je bij ons terecht. Echt alles is Kerst bij De Boet. 

Onze totale kerstopruiming is gestart en loopt t/m 7 januari 2024. In oktober 2024 opent De Boet Kerstshow 2024 weer. 

Bekijk hier de plattegrond

Volop vertier voor de kinderen

Naast de prachtige lichtjes, kerstdorpen en muzikale dierenbands zijn er activiteiten speciaal voor de kinderen. Er zijn diverse attracties zoals een draaimolen, treintje en zelfs een heus reuzenrad. Ook is er een leuke speurtocht dwars door onze kerstroute. Verzamel alle stempels op je stempelkaart en laat deze achter in de brievenbus bij de kassa's. Na de kerst maken we 2 winnaars blij met een mooie prijs. Daarnaast kunnen kinderen een wens doen waarvan we drie wensen ook daadwerkelijk in vervulling laten gaan én kunnen ze in het weekend genieten van een gratis kop warme chocolademelk bij het reuzenrad! Reden genoeg om met het hele gezin ons magische winterspektakel te bezoeken.

Kerstshow Merry Circus 2023

Kerstshoppen

Bij De Boet staan we erom bekend, onze jaarlijkse kerstshow die meer dan 1 miljoen bezoekers trekt! Daar zijn we uiteraard enorm trots op. Het zorgt er ook voor dat wij elk jaar nóg grootser, nóg mooier en nóg unieker willen zijn dan het jaar ervoor.

Je bent altijd van harte welkom bij ons magische Winterkerstcircus! Al wandelend door onze Kerstshow vind je - zoals je van ons gewend bent - de mooiste kerstdorpen, de meest betoverende (kunst)kerstbomen, kerstdecoratie en twinkelende verlichting. In ons Tuincafé smul je van winterse versnaperingen en in de gehele winkel voorzien onze collega's je graag van advies. 

Je gaat gegarandeerd bepakt en bezakt de deur uit, zoveel moois vind je in onze winkel. Het leukste is, je kunt het gewoon combineren met je aankopen in ons tuincentrum, onze bouwmarkt en Wonen & Interieur afdeling. Of je shopt natuurlijk vanuit je luie stoel in onze webshop!

Extra koopavonden

Gedurende de periode van onze Kerstshow, hebben wij ook meerdere extra koopavonden van 18.00 tot 21.00 uur. Dit zijn: donderdag 23 november, donderdag 30 november, woensdag 6 december, donderdag 7 december, maandag 11 december, dinsdag 12 december, woensdag 13 december en donderdag 14 december. De Hubo bouwmarkt is tijdens deze extra koopavonden gesloten. Alle informatie betreft onze openingstijden vind je hier op onze website.

Beleef de mooiste Kerstshow van Noord-Holland

Kom je onze kerstshow beleven? We zijn 7 dagen in de week geopend, behalve op 25 en 26 december. En we hebben in november en december extra koopavonden, De Boet is op haar mooist in het donker. Houd rekening met de wegwerkzaamheden nabij ons tuincentrum en check voor je komst de route. Onze openingstijden vind je hier op onze website.