Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 59 producten

Ga je voor echt gras of kunstgras? 

Bij de aanleg van de tuin willen veel mensen groen in de tuin. Dan kom je al snel uit bij gras, tuinplanten en bomen in je tuin. Maar wil je gras dat je moet maaien, vies en dof kan worden of wil je een gazon dat altijd groener is dan de overkant? Dan is kunstgras hier een uitkomst. Kunstgras blijft namelijk lang mooi, is onderhoudsvriendelijk en ziet er tegenwoordig bijna net zo echt uit als echt gras. Je hebt dus nog wat om over na te denken. 

Mooi, strak en groen gazon

Iedereen wil natuurlijk een mooie tuin waar de hele buurt jaloers op is. Een mooi strak groen gazon willen we allemaal wel. Kinderen kunnen lekker op het gras spelen, de tuinmeubelen komen beter tot z'n recht op een mooi grasveld en speeltoestellen staan stevig onder een grasmat. Bij Tuincentrum De Boet vinden wij het belangrijk dat jij tevreden bent met je tuin, ongeacht of hier kunstgras of echt gras in ligt. 

Gras en kunstgras kopen Tuincentrum De Boet

Kunstgras en/of gras kopen doe je natuurlijk niet elke dag. Daarom wil je wel verzekerd zijn van goede kwaliteit en de beste prijs. Bij Tuincentrum De Boet ben je hiervoor aan het juiste adres. Koop jouw gras of kunstgras in ons tuincentrum in Hoogwoud of bestel eenvoudig in onze webshop. Bekijk het aanbod, filter op jouw voorkeuren en bestel direct. Kunstgras en gras kopen was nog nooit zo makkelijk!