Vandaag geopend van 09:00 - 18:00

Tuinsets

Heerlijk dineren in de buitenlucht en comfortabel loungen in eigen tuin! Uw tuin is pas compleet met een goede tuinset! Bent u op zoek naar een mooie tuinset voor uw tuin of terras, bekijk dan onze online collectie of kom langs in onze winkel voor het complete Boet assortiment!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 111 producten

Een tuinset maakt uw tuin compleet!

Een tuinset mag niet ontbreken in uw tuin! Heerlijk buiten eten en gezellig na borrelen aan een mooie tafel met comfortabele bijpassende tuinstoelen. Bij Tuincentrum De Boet heeft u veel keuze uit verschillende soorten tuinsets. U kunt kiezen uit verschillende merken, materialen, kleuren en maten. Veel tuinsets hebben een speciale Boet prijs en zijn exclusief voor u samengesteld! Bekijk onze tuinsets online of kom langs in onze winkel voor het complete Boet assortiment!

 

Tuinset kopen

Tuinsets zijn er is verschillende vormen, maten en materialen. Er zijn tuinsets waar u met 4 personen of met meerdere personen aan kunt zitten. Bedenk goed voor hoeveel personen u een tuinset wilt kopen. Naast de grote van een tuinset is materiaal ook belangrijk. Materialen zoals wicker en kunststof zijn zeer onderhoudsvriendelijk en hebben een lange levensduur. Teak houten tuinsets hebben meer onderhoud nodig maar zijn wel sfeervol in uw tuin! Heeft u bij het kopen van een tuinset advies nodig van een specialist? Kom dan langs in onze winkel, onze medewerkers helpen u graag!

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]