Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 383 producten

Als een vis in het water

Als je ergens uren naar kunt kijken en luisteren, dan is het wel naar water in je tuin. Het rustgevende geluid van kabbelend water, de vrolijke aanblik van een springerige fontein, genieten van mooie vissen in de vijver… Water in je tuin is altijd een goed idee.

Welkom dierenvrienden!

De dierenafdeling van De Boet is een echt walhalla voor elke dierenvriend! Zo hebben we de wondere waterwereld vol met bontgekleurde vissen en aquaria in alle soorten en maten. De konijntjes, cavia’s en andere knaagdieren verblijven in supermooie en comfortabele onderkomens. Je wordt vanzelf vrolijk van de gezellige volière vol fluitende vogeltjes. 

 

Paardenliefhebbers

Halsters, dekens, caps, rijlaarzen, paardrijkleding, poetsspullen, snoepjes, elastiekjes voor het mooi maken van de manen en natuurlijk geruite paardrijsokken. Als het om paardenbenodigdheden gaat, kun je prima bij De Boet terecht. 

 

Fluitende vogeltjes

Je humeur krijgt vanzelf een boost wanneer je de vrolijke vogeltjes hoort fluiten in onze volière. De siervogeltjes in de volière zijn niet te koop, maar we hebben wel kleurrijke parkieten, kanaries en andere vogeltjes die op een lief baasje wachten. Ook voor de behuizingen, volières, voer en speeltjes kun je bij ons terecht

 

Viervoeters

Katten- en hondenbaasjes kunnen hun hart ophalen op onze dierenafdeling. Zoveel verschillende manden, kussens, speeltjes, voerbakjes en soorten voeding heb je nog nooit bij elkaar gezien! Hetzelfde geldt voor de knaagdieren. Onze konijnen, hamsters, cavia’s en muizen voelen zich al helemaal thuis in hun mooie verblijven, waar ze geduldig op hun nieuwe baasje wachten.

 

Boet's Wondere Waterwereld!

Een prachtige en grotere Waterwereld bij De Boet! De vissenwand is van boven tot onder gevuld met de mooiste visjes. De karpers en grotere vissen zwemmen rond in prachtige waterbakken met zijramen om lekker doorheen te gluren. De vele aquariums en aquariumbenodigdheden hebben een fijne plek. Wie gek is op water in de tuin, moet sowieso eens langskomen. Vijvers, fonteinen, waterornamenten, folie, pompen, filters en waterplanten… we hebben het allemaal!