Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00

Kamerplant voeding & verzorging

Verzorg de planten in huis met de juiste en beste producten van tuincentrum De Boet. Bij ons vind je alles om jouw plant er tip-top uit te laten zien.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 39 producten

Elke plant heeft een eigen verzorging

Planten zijn er in verschillende maten, vormen en kleuren. Elke plant heeft daarom eigen wensen en voorkeuren wat betreft de voeding en verzorging. Waar de ene plant van gaat groeien, gaat de andere plant bijvoorbeeld van verkleuren. Let dus goed op bij de aanschaf van een plant welke verzorging deze nodig heeft. Onze medewerkers in het tuincentrum helpen je hier graag mee en geven je tips en adviezen. 

Voeden doet bloeien

Veel mensen staan er eigenlijk niet bij stil om ook hun planten zo af en toe te voorzien van voeding. Door plantenvoeding gaan je planten een stuk beter groeien en bloeien en zien je planten er voller, mooier en gezonder uit. Daarnaast geniet je ook langer van je planten als je gebruik maakt van een beetje plantenvoeding. Gebruik niet te veel en doe dit ook niet wekelijks, maar alleen in de groeiperiode (maart tot oktober) van de plant. Ook dan is één keer in de week voeding geven voldoende. De hoeveelheid voeding die je geeft hangt af van het soort plant die je thuis hebt staan. Kom naar ons tuincentrum voor een voedingsadvies op maat voor jouw plant. 

Ruime keuze voeding en verzorging

Geef je plant de aandacht en de verzorging die het verdient en koop plantenvoeding en -verzorging bij tuincentrum De Boet. Wij hebben voor elke plant de geschikte voeding en verzorgingsproducten in ons assortiment. Van vloeibare verzorgingsmiddelen tot vaste stoffen. Alles om jouw planten thuis te laten stralen. Bekijk het aanbod in de webshop of kom langs in het tuincentrum en breng meteen een bezoek aan onze kamerplantenafdeling