Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00

Sfeerhaarden & kachels

Steek dat vuurtje 's avonds maar lekker aan tijdens de koude en donkere maanden. Kom gezellig bij elkaar zitten in de woonkamer rond een sfeerhaard of kachel van De Boet. Wij maken de wintermaanden een stuk gezelliger, warmer en knusser! 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 5 van 5 producten

Sfeerhaarden; echte sfeermakers!

Creëer meer gezelligheid, sfeer en warmte in huis met een sfeerhaard van Tuincentrum De Boet. Een sfeerhaard is gemakkelijk te plaatsen in huis, omdat deze geen rook afvoer nodig heeft. Je plaatst dus eenvoudig een haard in elke ruimte van het huis. Of je nu een sfeerhaard wilt in de woonkamer, de badkamer of in de slaapkamer, het kan allemaal! Door het realistische beeld van de sfeerhaard, is deze niet van echt te onderscheiden. Je vindt in ons tuincentrum verschillende designs tegen scherpe prijzen. 

Elektrische haarden, zelfde sfeer maar dan zonder gedoe

Droomde je altijd al van een open haard, maar is dit er tot op heden nog steeds niet van gekomen? Dan hebben wij bij Tuincentrum De Boet goed nieuws voor je, namelijk een elektrische openhaard. Voor een elektrische open haard heb je enkel een stekker nodig om de haard aan te krijgen. Met een afstandsbediening kan je op een afstand de haard aanzetten en instellen op de gewenste stand. Zo krijg je het effect en de sfeer van een echte open haard in huis, maar dan net iets anders. Met een elektrische sfeerhaard heb je geen gedoe van houtblokken, rook of vonkenregen. Bij Tuincentrum De Boet vind je verschillende soorten en typen sfeerhaarden. Zo vind je in ons assortiment  zowel staande als hangende sfeerhaarden voor de kleine ruimtes. 

Sfeerhaarden & Kachels Kopen? | Kom naar tuincentrum de Boet | DeBoet.nl

Lekker warm

Met een kachel van De Boet hoef je het nooit meer koud te hebben. Regel eenvoudig een ideale temperatuur in huis met de verschillende warmte standen op de afstandsbediening. De kachels van tuincentrum De Boet zijn van de beste kwaliteit en zijn voorzien van een omval en oververhittingsbeveiliging. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om de veiligheid. Het enige wat jij hoeft te doen is de kachel aanzetten en lekker op de bank of fauteuil kruipen. Het koud hebben is vanaf nu verleden tijd. Bestel een kachel in onze webshop of kom langs in ons tuincentrum in Hoogwoud