Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00

Droogbloemen

Kunst droogbloemen zijn terug van weggeweest. Droogbloemen zijn hip en trendy en gaan erg lang mee. Droogbloemen zijn een unieke toevoeging aan jouw interieur. De kleurrijke bloemen gaan lang mee en hebben geen verder onderhoud nodig. Een boeket droogbloemen maak je nog unieker door deze in een prachtige vaas te plaatsen. Droogbloemen kopen doe je bij Tuincentrum De Boet.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Hoogte (cm)

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 24 producten

Prachtige boeketten van droogbloemen

Binnen ons assortiment vind je zowel losse droogbloemen als droogbloem boeketten. Onze boeketten worden door onze topstylisten en binders samengesteld. In onze webshop en in onze fysieke locatie vind je de mooiste boeketten

Een enkele droogbloem is leuk, maar een prachtig bij elkaar gebonden boeket is leuker. Je kan zelf jouw droogbloemen uitzoeken en zelf een boeket binden, maar je kan ook boeket kopen. Onze droogbloem boeketten zijn samengesteld door onze specialisten met jaren ervaring. Ze combineren de meest fantastische kleuren en accessoires. Een prachtige veer van een pauw of een mooie pluim tussen de droogbloemen. Het kan allemaal bij gedroogde bloemen. Koop jouw droogbloemen online of bezoek ons tuincentrum!

Losse droogbloemen 

Wij verkopen online lossen droogbloemen. Met onze losse droogbloemen stel je gemakkelijk zelf een prachtig boeket samen. Je kunt bij ons uit vele verschillende droogbloemen kiezen. Een gedroogde Anjer, Dahlia of toch een Orchidee? Je vind het in ons assortiment. 

Droogbloemen dekt echt niet volledig ons assortiment. Bij droogbloemen horen uiteraard ook pluimen. Wij hebben prachtige pluimen om jouw boeket helemaal af te maken. Een pluim die boven de gedroogde bloemen uitsteekt creëert een uniek boeket. Unieke pluimen zoals naaldaar of tarwegras vind je binnen ons online assortiment. 

Droogbloemen als cadeau 

Ben je op zoek naar uniek en duurzaam cadeau? Dan zijn onze gedroogde bloemen echt iets voor jou. Droogbloemen zijn naar 20 jaar afwezigheid weer helemaal hip en trendy. Droogbloemen hebben weinig onderhoud en gaan lang mee. Ideaal dus om als cadeau te geven. 

Je hoeft ook niet bang te zijn dat jouw droogbloemen niet in het interieur zullen passen. In elk interieur passen namelijk droogbloemen. Kies daarbij een mooie vaas of een prachtige set kaarsen uit en je hebt een prachtige cadeau voor jouw geliefde!

Hoe verzorg ik mijn gedroogde bloemen? 

Droogbloemen zijn net als zijden bloemen en planten gemakkelijk te verzorgen. Er zijn wel een aantal factoren waarmee je rekening zult houden. Dit zijn zonlicht en vocht. Zorg ervoor dat je jouw droogbloemen of boeket niet in een te vochtige ruimte plaatst of blootstelt aan veel zonlicht. Droogbloemen hoef je daarom ook nooit water te geven. Dit maakt de gedroogde bloemen slap en ruïneert jouw hele boeket. 

Zonlicht zorgt voor verkleuring en heeft een negatief effect op de flexibiliteit van gedroogde bloemen. Het is daarom van belang dat jouw droogbloemen en schaduwrijke plek hebben. Zo zal je lang genieten van jouw gedroogde bloemen. 

Hoe lang staan droogbloemen?

Het is lastig om exact aan te geven hoe lang droogbloemen zullen blijven staan. Dit afhankelijk van de omgeving en de kwaliteit. Tuincentrum De Boet biedt enkel de meest hoogwaardige kwaliteit aan. Het kan voorkomen dat bloemen dat na een half jaar hun fleur gaan verliezen, maar het kan ook voorkomen dat droogbloemen twee jaar prachtig zullen blijven. 

Het kan ook voorkomen dat de ene bloem eerder uitstraling verliest dan een andere bloem in het boeket. Een boeket gedroogde bloemen kun je gemakkelijk herschikken. Bij het herschikken kan je minder mooie droogbloemen eruit halen en nieuwe bloemen toevoegen. Zo geniet je optimaal van jouw gekocht droogbloemen. Daarom verkopen wij losse droogbloemen

Goedkope droogbloemen 

Wil je voor een zacht prijsje jouw interieur helemaal afmaken? Bij Tuincentrum De Boet vind je goedkope droogbloemen. Vind ze online of in ons tuincentrum!

Droogbloemen kopen

Droogbloemen kopen doe je eenvoudig en snel online bij Tuincentrum De Boet. In onze webshop vind je een grote verscheidenheid aan droogbloemen maar ook kunstbloemen en kunstplanten. Kies een mooie vaas uit en maak het met onze droogbloemen een stuk gezelliger! 

Wij bezorgen jouw gedroogde bloemen snel bij je thuis met een altijd scherpe prijs. Wil je toch liever ons assortiment in het echt zien? Geen probleem, tuincentrum De Boet is 7 dagen per week geopend!