Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00

Opblaasbare zwembaden

Ga deze zomer heerlijk in je eigen zwembad liggen in de tuin. Je bestelt een zwembad online bij Tuincentrum De Boet. Deze wordt snel bij jou thuis geleverd. Bestel vandaag en geniet deze zomer van jouw eigen zwembad in de tuin. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 12 producten

Opblaaszwembad kopen

Een opblaaszwembad is er in verschillende maten, kleuren en vormen. Bij Tuincentrum De Boet hebben wij een uitgebreid assortiment aan zwembaden. Hierbij de zwembadaccessoires niet te vergeten natuurlijk. Wij verkopen onder andere zwembaden van het bekende merk Intex, deze zijn van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs! Koop vandaag nog een zwembad voor bij jou in de tuin en geniet deze zomer van een echt vakantie gevoel in je eigen achtertuin. 

Tuincentrum De Boet | Opblaasbare zwembaden

Opblaaszwembad online bestellen 

Bestel vandaag nog een Intex opblaaszwembad in onze webshop en deze wordt snel bij jou thuis bezorgd. Bekijk het gehele aanbod aan zwembadartikelen en haal de zomer in je achtertuin! Een opblaasbaar zwembad kopen in Amsterdam en omgeving doe je bij Tuincentrum De Boet. In ons assortiment vind je onder andere:

Bekijk het gehele aanbod op onze webshop of kom naar het tuincentrum. 

Opblaasbaar zwembad met glijbaan

Bereid je nu voor op de warme dagen door een opblaasbaar zwembad te kopen. Kies voor extra veel waterpret voor een opblaasbad met glijbaan! Een zwembad met glijbaan is vrolijk, origineel en praktisch. Perfect voor jonge kinderen die graag wat actiever met water willen spelen. Bekijk ook de verschillende zwembadaccessoires en bijpassend zwembadspeelgoed, voor nóg meer waterpret. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Tuincentrum De Boet. Kom naar de winkel, of bestel onze producten op de website. Bij vragen staan onze medewerkers altijd voor jou klaar. Stuur een e-mail, of bel ons. Tuincentrum De Boet heeft alles voor de perfecte zomer!

Zwemmen in eigen tuin!

Als het mooi weer begint te worden is er niets beters dan heerlijk genieten in een zwembad. Het liefst doe je dit nog in je eigen tuin en in je eigen zwembad. Een opblaas zwembad biedt hiervoor de oplossing! Opblaasbare zwembaden zijn er zowel voor kinderen als voor volwassenen. Wil je bijvoorbeeld een zwembad met glijbaan, een zwembad met pomp, een opzet zwembad of een opblaasbaar zwembad? Waar je ook naar op zoek je bent, je vindt het op deboet.nl.

Tips voor jouw opblaasbare zwembad

Aan een opblaasbaar zwembad kun je urenlang zwemplezier beleven. Om ervoor te zorgen dat de waterpret leuk en veilig blijft heeft Tuincentrum De Boet een paar belangrijke tips op een rijtje gezet;

  • Zorg ervoor dat je het zwembad opzet op een vlakke ondergrond zonder uitstekende stenen of scherpe randjes. Zo voorkom je dat deze lek gaat.
  • Wanneer het opblaasbare zwembad voor lange tijd niet gebruikt wordt, is het raadzaam om het bad leeg te laten lopen en op te bergen.
  • Niet alleen voor jou, maar ook voor de kids is een opblaasbaar zwembad een bron van genot. Pas op met kinderen onder de 3 jaar. Ook ondiep water kan verdrinkingsgevaar opleveren. Kinderen die nog niet kunnen zwemmen dienen altijd te genieten van het opblaasbad onder toezicht van een volwassene.
  • Naarmate kinderen ouder worden kan een opblaas zwembad te klein worden. Tijd voor een uitbreiding dus. Tuincentrum De Boet heeft opzetzwembaden voor de kinderen die wat meer ruimte en uitdaging zoeken. Deze zijn snel en eenvoudig op te zetten en kunnen net zo makkelijk verplaatst of opgeborgen worden. Intex opzetzwembaden zijn populair.

Opblaaszwembad onderhouden 

Tuincentrum De Boet heeft allerlei onderhoudsproducten voor jouw opblaasbare zwembad. Met deze producten hou je het zwembad schoon en heel. Chloor is bedoeld om het water schoon te houden. Als je niet van chloor houdt is het ook mogelijk om zwembadzout te gebruiken. Een luchtpomp is handig voor een snelle en eenvoudige opzet van het opblaasbad. Mocht het gebeuren dat jouw opblaaszwembad lek raakt, dan heeft Tuincentrum De Boet ook reparatieplakkers in het assortiment.