Aangepaste leveringstijden, zie FAQ voor meer informatie

Vandaag geopend van 10:00 - 17:00

Opblaasbare zwembaden

Ga heerlijk van de zomer liggen in je eigen zwembad in de tuin. Je bestelt een zwembad online bij Tuincentrum De Boet. Deze wordt al binnen 4 werkdagen bij jou thuis geleverd. Bestel vandaag en geniet deze zomer van jouw eigen zwembad in de tuin. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

Opblaaszwembad kopen

Een opblaaszwembad zijn er in verschillende maten, kleuren en vormen. Bij Tuincentrum De Boet hebben wij een uitgebreid assortiment aan zwembaden. Hierbij de zwembadaccessoires niet te vergeten natuurlijk. Wij verkopen zwembaden van het bekende merk Intex en zijn van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs! Koop vandaag nog een zwembad voor bij jouw in de tuin en geniet deze zomer van een echt vakantie gevoel in je eigen achtertuin. 

Opblaasbaar zwembad kopen | Tuincentrum de Boet | Online bestellen

Opblaaszwembad online bestellen 

Bestel vandaag nog een Intex opblaaszwembad in onze webshop en deze wordt al binnen 4 werkdagen bij jou thuis bezorgd. Bekijk het gehele aanbod aan zwembadartikelen en haal de zomer in je achtertuin! Een opblaasbaar zwembad kopen in Amsterdam en omgeving doe je bij tuincentrum De Boet. In ons assortiment vind je onder andere:

Bekijk het gehele aanbod op onze webshop of kom naar het tuincentrum. 

Zwemmen in eigen tuin!

Als het mooi weer begint te worden is er niets beters dan heerlijk genieten in een zwembad. Het liefst doe je dit nog in je eigen tuin en in je eigen zwembad. Een opblaas zwembad biedt hiervoor de oplossing! Opblaasbare zwembaden zijn er zowel voor kinderen als voor volwassenen. Wil je bijvoorbeeld een zwembad met glijbaan. een zwembad met pomp, een opzet zwembad of een opblaasbaar zwembad? Waar je ook naar op zoek je bent, je vindt het op Tuincentrum DeBoet.nl

 

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]