Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00

Kerstboom opbergtassen

Het is weer die tijd van het jaar, de feestdagen staan voor de deur! De geur van dennen, glinsterende lichten en het versieren van de kerstboom brengen warme herinneringen en vreugde met zich mee. Maar na de feestdagen komt altijd de uitdaging: het opbergen van de kerstboom. Bij Tuincentrum de Boet begrijpen we deze uitdaging maar al te goed, en daarom bieden we een uitgebreide selectie kerstboom opbergtassen aan om het opbergen van je kerstboom een stuk eenvoudiger te maken. Bekijk ons aanbod online of bezoek ons tuincentrum in Hoogwoud!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

Voordelen van een kerstboom opbergtas

Een van de voordelen van het gebruik van een kerstboom opbergtas is de bescherming die het biedt. Onze opbergtassen zijn voorzien van ritsen of sluitingen die snel en gemakkelijk openen en sluiten om je kerstboom te beschermen tegen stof, vuil en vocht, waardoor je boom er jaar na jaar als nieuw uitziet. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen slijtage, zodat je kerstboom lang meegaat. 

Het sjouwen van een kerstboom kan daarbij ook een lastige klus zijn. Met onze opbergtassen wordt het transport van je kerstboom een stuk eenvoudiger. De tassen zijn voorzien van stevige handvatten, zodat je je boom moeiteloos kunt opbergen. 

Bovendien zijn kerstboom opbergtassen zo ontworpen dat ze je kerstboom stevig inpakken waardoor je de boom compact kunt opbergen en meer ruimte overhoudt voor andere feestdecoraties. Ontdek de voordelen zelf en bestel direct jouw kerstboom opbergtas bij de Boet!

Ons aanbod

Bij Tuincentrum de Boet hebben we een ruim assortiment kerstboom opbergtassen om uit te kiezen. Onze tassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je zeker de juiste maat vindt voor jouw kerstboom. Of je nu een kleine of een grote kunstkerstboom hebt, we hebben een opbergtas die perfect past. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat ze jarenlang meegaan. 

Bezoek onze kerstshow en laat je inspireren!

Om je in de kerststemming te brengen en je te helpen bij het vinden van de perfecte kerstboom en -accessoires, nodigen we je uit om onze jaarlijkse kerstshow te bezoeken. Onze kerstshow is een magische ervaring op zich, met prachtig versierde kerstbomen, schitterende kerstverlichting en een overvloed aan feestelijke kerstboomversieringen. Je kunt onze kerstdorpen en kerstdorp figuren in actie zien en krijgt deskundig advies van ons vriendelijke personeel.

Of je nu op zoek bent naar traditionele kerstversiering of iets unieks en eigentijds, we hebben alles wat je nodig hebt om een sfeervolle kerstperiode te beleven in je eigen huis.

Andere kerstboom accessoires

Naast opbergtassen voor je kerstboom, bieden we ook andere handige accessoires aan om je kerstboom compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan kerstboomstandaarden voor extra stabiliteit, kerstlampjes om je boom te laten stralen en prachtige pieken en kerstballen. Bij Tuincentrum de Boet vind je alles wat je nodig hebt om je kerstboom naar eigen wens te maken.

Kerstboom opbergtas kopen

Wil je een kerstboom opbergtas kopen? Het opbergen van je kerstboom hoeft geen stressvolle taak te zijn. Met een hoogwaardige kerstboom opbergtas van Tuincentrum de Boet bescherm je je boom, maak je het transport gemakkelijk en bespaar je ruimte in je opslagruimte. Bezoek onze kerstshow om ons assortiment te bekijken, laat je inspireren door de prachtige kerstboom decoraties en kies de perfecte opbergtas voor jouw kerstboom. Bij Tuincentrum de Boet staan we klaar om je te helpen en de laatste maand van het jaar nog specialer te maken. Geniet van een stressvrije kerst met onze kerstboom opbergtassen en accessoires