Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kunst pampas gras

 

Je ziet ze steeds vaker, pluimen in een vaas of in een boeket bloemen. Pampasgras is gewild om te verwerken in een boeket of om los in de vaas te zetten. Dat is ook niet gek. Je kan namelijk eindeloos variëren met de vele kleuren en formaten. Binnen ons assortiment vind je pampasgrassen met pluimen in vele verschillende kleuren. Bekijk hieronder ons assortiment en stel eenvoudig jouw eigen boeket samen. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Hoogte (cm)

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 31 producten

 

Ons aanbod 

Met ons diverse aanbod valt er altijd wel een mooi combinatie te maken. Of je nou alleen groen wilt of ook groen met een beetje kleur. De Boet heeft het allemaal. Ons aanbod van kunst pampasgrassen is onderverdeeld in drie soorten: grassen, pampasgrassen en pluimen.

In ons aanbod vind je grassen met verschillende kleuren pluimen. Je vind bij ons kunst pampasgrassen in het beige, blauw, bruin, creme, geel en nog veel meer. Pampasgrassen kan je eindeloos combineren in boeketten met kunsttakken en bloemen. Kies op basis van jouw interieur de juiste kleuren. Zo creëer je altijd een passend boeket met pampasgrassen.

Leuke kunst pampas gras combinaties 

Kunst pampasgrassen zijn perfect om te combineren. Maak nieuwe combinaties met verschillende grassen en kleurrijke pluimen. Daarbij lenen pluimen zich perfect om te combineren met losse kunstbloemen en kunsttakken. Bij die mooie combinaties mag uiteraard geen vaas ontbreken. 

Binnen ons assortiment vind je verschillende vazen, van klein tot groot in verschillende kleuren. De kleuren van de vaas kun je afstemmen met je samengestelde boeket of kunst pampasgras. 

Koop je bosje kunstbloemen bij De Boet 

Ben je op zoek naar een kunst pampasgras? Dan ben je bij De Boet aan het juiste adres. Binnen ons assortiment vind je verschillende soorten pampasgras in verscheidene kleuren en hoogten. Onze kunstgrassen zijn van de allerhoogste kwaliteit en bij uitstek geschikt om te combineren in prachtige boeketten. 

Bestel je kunst pampasgras stelen bij De Boet, dan geniet je ook van onze voordelen. Zo leveren wij binnen 2-4 werkdagen jouw bestelling bij jou thuis af en geniet je altijd van scherpe prijzen. Wil je de pluimen liever in het echt zien voor de look-and-feel? Dat begrijpen wij maar al te goed. Bezoek dan ons tuincentrum in Hoogwoud. Wij zijn 7 dagen per week open. Onze specialisten staan voor je klaar om jou te voorzien van een passend advies en helpen je graag bij het schikken van een mooi boeket