Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00

Alternatieve kerstbomen

 

De kerstperiode is weer in aantocht en wat is er nu gezelliger dan je huis weer om te toveren in een gezellige kerstsfeer. Gezellig kerstlichtjes in en om het huis, een kerststal en natuurlijk een kerstboom of kunstkerstboom. Maar wil je iets anders in plaats van een traditionele kerstboom? Dan is een alternatieve kerstboom misschien iets voor jou. Bekijk hieronder onze collectie alternatieve kerstbomen.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

De mooiste kerstbomen bij de Boet

De mooiste kerstbomen vind je bij Tuincentrum De Boet. Binnen ons assortiment vind je échte kerstbomen en kunstkerstbomen in verschillende maten, soorten en kleuren. Onze goed gevulde kerstbomen zijn prachtexemplaren waar je lang van zult genieten. Ons assortiment bestaat uit diverse kleuren en hoogtes. Zo kunnen de hoogtes verschillen van 30 cm, 180 cm tot maar liefst 360 cm. 

Maak van een van jouw kamerplanten een alternatieve kerstboom

Een kamerplant kan ook een alternatief voor een kerstboom zijn. Zeker als je een kamerplant van formaat hebt. Versier jouw kamerplant met slingers en kerstboomverlichting en maak het af door kerstballen en andere kerstboom artikelen aan de takken te hangen. Doe dit voorzichtig want je wilt natuurlijk niet de plant beschadigen. Je kan hiervoor ook kerstbal haakjes gebruiken. 

Alternatieve kerstboom kopen bij De Boet 

Wil je dit jaar iets anders dan een traditionele kerstboom? Kies dan een van onze alternatieve kerstbomen. Een leuke en speelse variant van de traditionele kerstboom brengt net zoveel sfeer in huis. Ook alle versiering die je nodig hebt, vind je bij ons. Hierbij kan je denken aan ballen, pieken, slingers en zelfs kerststallen. Met ons uitgebreide assortiment kerstartikelen vind je alles om er een groot feest te maken. 

Wij bezorgen jouw kerstbomen en kerstverlichting snel bij jou thuis. Met onze scherpe prijzen en lage verzendkosten vind je bij ons de voordeligste kunstkerstbomen. Ben je benieuwd naar onze magische kerstshow? Kom dan langs in onze inspirerende showroom! Wij helpen je daar graag verder!