Aangepaste leveringstijden, zie FAQ voor meer informatie

Vandaag geopend van 09:00 - 18:00

Zwembadspeelgoed

Een dagje in een zwembad wordt leuker met speelgoed erbij! Gelukkig bergijpen wij dat van Tuincentrum De Boet heel erg goed en hebben daarom een uitgebreid assortiment aan speelgoed voor in het zwembad. Laat de waterpret maar beginnen! 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

Zwembadspeelgoed kopen

Zwembadspeelgoed kan en mag natuurlijk niet ontbreken in een zwembad. Speelgoed in je zwembad maakt het allemaal nog veel leuker! In ons assortiment vind je van alles om lekker te spelen in het zwembad en hoef je je niet snel te vervelen. Ons zwembadspeelgoed is leuk voor jong en oud en er is voor ieder wat wilt. Maak je eigen zwembad nog leuker met zwembadspeelgoed! 

Zwemplezier voor iedereen

Bij De Boet vind je zwembadspeelgoed om lekker te genieten van jouw zwembad. Kom helemaal tot rust en ga lekker dobberen op jouw luchtbed, ga lekker spelen met een gigantische bal of klim met z'n tweeën op een mega opblaasbare eend. Er is genoeg keuze voor oneindig veel waterplezier bij Tuincentrum De Boet. 

Zwembadspeelgoed Kopen? | Tuincentrum de Boet

Zwembad plezier bij De Boet 

Blijf je deze zomer lekker thuis en spendeer je veel tijd in de tuin? Maak de zomer en je tuin dan nog leuker met een eigen zwembad! Leuk voor jong én oud! Zoek tijdens de warme dagen de verkoeling op in je eigen zwembad en ga kopje onder in een Intex opblaasbaar zwembad. Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen bij De Boet, want ook hebben wij een uitgebreid aanbod kinderzwembaden, geschikt voor de oudere kindjes en zelfs de aller kleinste. Zwembad kopen in de omgeving van Noord-Holland? Kom dan naar Tuincentrum De Boet. Het waterpret begint hier! 

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]