Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00

Tuinhout

Een tuin zonder hout? In Nederland is het bijna niet voor te stellen! Met het veelzijdige aanbod tuinhout bij Tuincentrum De Boet kun je alles maken! Pergola’s, schuttingen, veranda’s, overkappingen, tuinmeubels en ga zo maar door. Het tuinhout in de webshop wordt in standaard maten geleverd. Zit het gewenste artikel er niet tussen? Kom dan een kijkje nemen in de winkel of neem contact op.

Populaire categorieën

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 505 producten

Tuinhout van De Boet

Ben je van plan om een nieuw project in de tuin te starten en wil je het beste hout? En wil je weten wat het beste tuinhout hiervoor is? Tuincentrum De Boet is de specialist op het gebied van planten en alles wat in een tuin hoort, dus ook tuinhout! Wij adviseren en helpen je bij het kiezen van het juiste tuinhout voor jouw project. Met ons uitgebreide assortiment vind je alles wat je voor jouw tuinproject nodig hebt. Voor iedere tuinklus het juiste houtsoort en de juiste afmetingen. Met ons uitgebreide assortiment tuinhout kunnen wij het ons goed voorstellen dat een juiste keuze maken erg lastig is. Daarom helpen wij jou graag met een gericht advies. Met ons tuinhout van de allerhoogste kwaliteit wordt jouw tuinproject gegarandeerd een succes.

Met tuinhout creëert u een natuurlijke sfeer in uw tuin! Hout is ontzettend veelzijdig en kan op verschillende manieren toegepast worden in bijvoorbeeld borders, schuttingen of vlonders. Kies voordat u begint aan uw tuinklus het juiste hout! Voor tuinhout advies, neem contact op met onze tuinhoutspecialisten.

Verschillende soorten tuinhout 

Tuinhout kopen doe je gemakkelijk online bij tuincentrum De Boet. Wij zijn de specialist voor in en om je tuin. Bij ons is het mogelijk om als particulier tuinhout te bestellen, maar ook zakelijk klanten zijn welkom. Binnen ons assortiment vind je een grote verscheidenheid aan tuinhout. Hierbij kan je denken aan schuttingen, maar ook tuinpalen en planken. Neem gerust een kijkje binnen ons assortiment. Binnen ons assortiment vind je vele verschillende soorten tuinhout zoals:

De online winkel voor jouw tuinhout

Bij ons vind je al het denkbare tuinhout. Maak een schutting met onze tuinschermen en schuttingen of maak zelf een schutting met  tuinpalen en planken. Het is allemaal mogelijk. Ben je misschien op zoek naar iets unieks? Dan kan je kiezen voor natuurlijke schutting van bamboe of boomschors. Het juiste hout voor in de tuin vind je bij De Boet. Alles omtrent schuttingen vind je bij ons in het assortiment.

Woon je misschien aan het water of wil je een eigen vlonder maken. Ook hiervoor vind je bij ons het juiste tuinhout. Met een uitgebreid assortiment aan vlonder- en terrasplanken zul je gegarandeerd slagen voor de juiste materialen. Ook de juiste montage en afwerkmaterialen vind je bij ons in het assortiment. Ben je op zoek naar een leuke poort, dan is misschien prachtige rozenboog iets voor jou.

Tuinhout op maat 

Het tuinhout in onze webshop zijn standaard maten. Het is bij ons mogelijk om tuinhout op maat te krijgen. Zit het gewenste artikel niet in ons assortiment. Kom dan langs in het tuincentrum of neem contact op met onze klantenservice. 

Hout voor jouw project 

Met tuinhout kun je alles maken. Of het nu eigen tuinmeubelen zijn zoals een tuintafel of loungeset of een schutting, vlonder of overkapping is. Het is allemaal mogelijk met het tuinhout van De Boet. Al het tuinhout voor jouw tuinprojecten vind je bij ons in het assortiment.

Bouw bijvoorbeeld een eigen tuinhuis en sluit de wanden af met rabathout of plaatst een nieuwe schutting. Het is zelfs mogelijk om een schutting zelf te maken. Daarvoor kunt u gebruik maken van onze tuinpalen en planken. Jouw project monteer je met onze montage materialen en funderingen. Zo weet je zeker dat jouw schuttingdelen vaststaan en jouw schuttingdeur recht hangt. Je kunt het zo gek niet verzinnen, maar elk tuinproject is mogelijk met ons tuinhout. 

Douglas hout 

Binnen ons assortiment vind je ook het veelgebruikte hout Douglas. Douglas hout wordt ook wel Lariks Douglas genoemd en is afkomstig uit Europa. Douglas hout is uitermate geschikt voor constructies die buiten staan en te maken hebben met verschillende weersomstandigheden. Douglas hout heeft een warme roodbruine kleur in tegenstelling tot andere naaldhoutsoorten zoals vuren of grenen. Douglas hout is duurzaam hout en valt in duurzaamheidsklasse 3, onbehandeld blijft het hout 10-15 jaar goed. Het veelzijdige hout is met name geschikt voor o.a. gevelbekleding, tuinhuisjes, veranda’s, overkappingen, schuttingen en tuinmeubelen.

Douglas hout behandelen? 

Moet u douglas hout behandelen? Douglas hout gaat onbehandeld ongeveer 10-15 jaar mee. Wilt u echt de maximale levensduur, dan zult u het hout moeten behandelen. Behandeld u het douglas hout niet, dan zal het hout mooi vergrijzen. U kunt douglas hout op verschillende manieren behandelen, zo kunt het in de olie zetten, beitsen of verven. Als u het hout gaat beitsen of verven adviseren wij het wel van te voren te impregneren.

Tuinhout kopen 

Tuinhout kopen en bestellen doe je gemakkelijk en snel online bij Tuincentrum De Boet. Bij ons vind je als jouw tuinhout voor een prachtig project. Of je op zoek bent naar een tuinschutting of je wilt een nieuwe vlonder maken. Het kan allemaal met ons uitgebreide assortiment tuinhout. Ook alle bijbehorende materialen zoals montagematerialen en fundering vind je bij ons in het assortiment. 

Wij bezorgen het hout snel, binnen 4 werkdagen, bij jou thuis. Ons tuinhout heeft altijd een scherpe prijs. Wil je toch een advies op maat of het hout zien en voelen? Kom dan langs! Tuincentrum De Boet is 7 dagen per week geopend.