Vandaag geopend van 08:30 - 17:00

Kunstgras

Kies je voor altijd een mooi, strak en groen gazon dan is kunstgras echt iets voor jou. Tegenwoordig ziet kunstgras er net zo echt uit als echt gras, dus er is geen reden meer om hier niet voor te kiezen!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 12 producten

Altijd groen gras

Kunstgras blijft, in tegenstelling tot echt gras (wat dood kan gaan of kale plekken kan krijgen) altijd mooi groen. Eigenlijk is kunstgras veel handiger om te hebben liggen, omdat je hier bijna geen omkijken meer naar hebt. Kunstgras is veel fijner dan normaal gras en hierdoor oogt het natuurlijk en valt het bijna niet op dat het kunstgras is. Pas als je het gras zou voelen, kan je merken dat het kunstgras is. Toch kiezen steeds meer mensen voor kunstgras, omdat het vele voordelen met zich meebrengt.

Nooit meer grasmaaien

Veel mensen hebben een hekel aan grasmaaien en is vaak een klus wat vooruit geschoven wordt. Pas als je er echt niet meer onderuit komt en ziet dat je gras nu echt te lang aan het worden is of opmerkt dat de buurman nu ook aan het maaien is, pakken mensen de grasmaaier erbij. Het is een klus waar geen eind aan komt, omdat het om de zoveel tijd nou eenmaal moet gebeuren. Met kunstgras ben je hier in één klap vanaf. Je hoeft nooit meer te maaien! Je legt het neer en geniet volop van een mooi, groen en kort gazon. Dit is waarschijnlijk voor veel mensen de doorslaggevende factor wanneer ze kiezen voor kunstgras. 

Kunstgras kopen bij De Boet 

Koop kunstgras bij Tuincentrum De Boet en reken eens en voor altijd af met de grasmaaier. Bekijk het uitgebreide assortiment en bestel eenvoudig online. Kunstgras is leverbaar op bestelling, dit duurt ongeveer 2 weken. Vervolgens bezorgen wij je bestelling bij je thuis en je kan genieten van jouw groene gazonnetje. Of kom je liever langs bij ons in Hoogwoud? Ook dat is geen probleem. Bekijk het hele aanbod en koop je kunstgras bij Tuincentrum De Boet. 

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]