Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kunstgras

Kies voor altijd een mooi, strak en groen gazon met kunstgras. Kunstgras kent vele voordelen en tegenwoordig ziet het gras er vrijwel net zo echt uit als echt gras, dus er is eigenlijk geen reden meer om hier niet voor te kiezen!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 53 producten

Waarom kunstgras?

Kunstgras blijft, in tegenstelling tot echt gras (wat dood kan gaan of kale plekken kan krijgen) altijd mooi groen. Eigenlijk is kunstgras veel handiger om te hebben liggen, omdat je hier bijna geen omkijken meer naar hebt. Kunstgras is veel fijner dan normaal gras en hierdoor oogt het natuurlijk en valt het bijna niet op dat het kunstgras is. Pas als je het gras zou voelen, kan je merken dat het kunstgras is. Toch kiezen steeds meer mensen voor kunstgras, omdat het vele voordelen met zich meebrengt. Binnen ons assortiment vind je zowel kunstgras als graszaden en graszoden. Ontdek de mogelijkheden en bestel vandaag nog jouw gazon!

De voordelen van kunstgras 

Kunstgras kent vele voordelen. Het grootste voordeel zit in het vele onderhoud wat je niet meer hebt met kunstgras. Je hoeft nooit meer te maaien, nooit meer te sproeien, nooit meer te bemesten en je hebt vrijwel geen last meer van onkruid. Je kunt het hele jaar door genieten van een prachtig groen gazon. Kunstgras is namelijk kleurvast en bestand tegen alle weersomstandigheden. De toepasbaarheid van kunstgras is groot en zeer geschikt voor onder speeltoestellen. Ook kan dit gras geen allergieën zoals hooikoorts veroorzaken. Ideaal! Ons kunstgras heeft een lange levensduur en is beschikbaar voor ieder budget. Ontdek de mogelijkheden online en bestel direct!

Soorten kunstgras

Wij bieden een ruim assortiment kunstgras met verschillende poolhoogtes, van 20mm tot 40 mm. De poolhoogte is de lengte van de langste sprieten in het kunstgras. Hoe hoger de poolhoogte, hoe realistischer het gras lijkt. Je kunt bij ons kiezen tussen kunstgrasmatten en kunstgras op rol. Ons gras is van hoge kwaliteit en kan in verschillende omstandigheden toegepast worden. 

Kunstgras voor in de tuin

Ben je op zoek naar kunstgras voor in de tuin? Bij Tuincentrum de Boet vind je natuurgetrouw kunstgras van hoge kwaliteit. Met het kunstgras van de Boet heb je altijd een strak en groen gazon. Je vindt bij ons oersterk speelgras voor in de tuin, geschikt voor een speelgazon of voor onder een speeltoestel, maar ook kunstgras met een natuurlijke uitstraling die gebruikt kan worden voor het aanleggen van een siergazon. Kunstgras is zeer geschikt om te gebruiken onder speeltoestellen en de kinderen zullen geen groene vlekken meer in hun kleren hebben na het spelen op het gras. De kunstgras prijs is per m2 vastgesteld bij kunstgrasmatten. Je kunt ook kunstgras op rol bestellen. Naast kunstgras bieden wij ook speeltoestellen en trampolines. 

Kunstgras voor op het balkon

Als je op zoek bent naar kunstgras voor op het balkon, kun je ook bij ons terecht. Je hebt zelfs keuze uit groen kunstgras en zwart kunstgras. Kunstgras toebehoren, zoals lijmbanden en gronddoeken, vind je ook bij ons. Bij de Boet zit je goed! Ontdek de mogelijkheden online of kom langs bij ons showplein en laat je inspireren!

Nooit meer grasmaaien

Veel mensen hebben een hekel aan grasmaaien en daarom is het vaak een klus die vooruit geschoven wordt. Pas als je er echt niet meer onderuit komt en ziet dat je gras nu echt te lang aan het worden is of opmerkt dat de buurman nu ook aan het maaien is, pakken mensen de grasmaaier erbij. Het is een klus waar geen eind aan komt, omdat het om de zoveel tijd nou eenmaal moet gebeuren. Met kunstgras ben je hier in één klap vanaf. Je hoeft nooit meer te maaien! Je legt het neer en geniet volop van een mooi, groen en kort gazon. Dit is waarschijnlijk voor veel mensen de doorslaggevende factor wanneer ze kiezen voor kunstgras. 

Hoe lang gaat kunstgras mee? 

Kunstgras kan met enige verzorging jarenlang mee. De levensduur van het gras ligt tussen de 10 en 25 jaar. Je kunt het kunstgras idealiter een aantal keer per jaar vrijmaken van bladeren, takjes en vuil. Dit kun je eenvoudig doen door met een bezem door het gras te vegen. Op deze manier heb je optimaal plezier van jouw groene gazon. Wil je zelf de kwaliteit van ons kunstgras ervaren? Of wil je deskundig advies? Dan ben je van harte welkom in onze Tuin en Klusboet!

Kunstgras kopen

Wil je kunstgras kopen? Bij de Boet vind je scherp geprijsd kunstgras van uitstekende kwaliteit. Hierdoor kun je jarenlang genieten van een prachtig gazon. Koop jouw kunstgras bij Tuincentrum De Boet en reken voor eens en voor altijd af met de grasmaaier. Kom langs bij ons showplein in Hoogwoud, daar staan onze medewerkers klaar om je verder te helpen. 

Kunstgras online bestellen gaat eenvoudig, veilig en snel in onze webshop. Wanneer je kunstgras bij ons bestelt streven wij ernaar om je bestelling binnen 2 weken te leveren. Je bestelling wordt thuisbezorgd door onze eigen bezorgdienst. Kies je ervoor om je bestelling op te halen in Hoogwoud, kan dat tijdens openingstijden. Wij laten je dan vooraf weten wanneer uw bestelling klaarstaat. Let op, de verzendkosten variëren van tarief i.v.m. grootte en het gewicht van de bestelling.

Heb je meer vragen over het bestellen, bezorgen en/of afhalen? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.