Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

Grote kerstboom of een kleine kerstboom? Wij hebben het!

Haal het echte kerstgevoel in huis met een mooie kerstboom te koop bij tuincentrum De Boet. Kies een mooie groene volle nordmann kerstboom of een kunstkerstboom. Kerstbomen zorgen direct voor gezelligheid in huis en geven ook meteen een heerlijke sfeer. Met een kerstboom is Kerstmis echt begonnen! Bij tuincentrum De Boet heb je een ruime keus in kerstbomen. Van een grote boom, kunstkerstbomen tot kleine boompjes: bij ons vind je de perfecte kerstboom voor bij jou thuis. 

Kerstboom kopen

Op zoek naar een mooie kerstboom? Een kerstboom kopen doe je natuurlijk bij tuincentrum De Boet. Bij ons ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een mooie kerstboom voor bij jou thuis. Zo vind je in ons assortiment;

Een kerstboom kopen kan bij ons snel, gemakkelijk en veilig in de webshop of kom gezellig langs bij ons in het tuincentrum. Onze collega's helpen je graag bij het uitzoeken van de ideale kerstboom. 

 

Waar let je op bij het kopen van een kerstboom?

Wil je lang kunnen genieten van jouw echte kerstboom? Lees dan onze tips! Als in de winkel de kerstboom al naalden verliest, zoek dan naar een andere kerstboom. Controleer ook of de boom lekker ruikt! Laat de kerstboom een paar dagen wennen aan de binnentemperatuur, zet hem eerst in de garage of schuur. Plaats de kerstboom niet bij de verwarming of in het directe zonlicht en zorg dat de boom regelmatig water krijgt!