• Oh dennenboom, oh denneboom

    wat zijn je takken wonderschoon...

Vandaag geopend van 10:00 - 17:00

Kerstbomen

Wat is kerst zonder kerstboom? De meeste mensen hebben tijdens de feestdagen een mooie kerstboom in huis staan! Kiest u voor een echte of kunstkerstboom?

 

 

  • Kom verdwalen in ons kerstbomenbos!
  • Haal de geur van kerst in huis
  • Kunstkerstbomen met of zonder verlichting
  • Bezorging aan huis!

 

Kunstkerstboom met verlichting

De kunstkerstbomen van nu hebben de look en feel van een echte kerstboom, ze zijn bijna niet meer van een echte te onderscheiden! Kunstkerstbomen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen, kleuren en met of zonder verlichting. Het voordeel van ingebouwde verlichting is dat u geen gedoe meer heeft met verdelen van de lichtjes, alles zit mooi op zijn plek. Kunstkerstbomen met verlichting zijn over het algemeen iets duurder dat een kunstkerstboom zonder verlichting.

 

Kerstboom kopen?

Wilt u lang kunnen genieten van uw echte kerstboom? Lees dan onze tips! Als in de winkel de kerstboom al naalden verliest, zoek dan naar een andere kerstboom. Controleer ook of de boom lekker ruikt! Laat de kerstboom een paar dagen wennen aan de binnentemperatuur, zet hem eerst in de garage of schuur. Plaats de kerstboom niet bij de verwarming of in het directe zonlicht en zorg dat de boom regelmatig water krijgt!

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
webshop@deboet.nl