Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00

Vlaggenmast verlichting

Ben je op zoek naar vlaggenmast verlichting? Bekijk hieronder ons assortiment verlichting voor in de vlaggenmast. Met kerstboomverlichting voor in de vlaggenmast verlicht je jouw mast met duizenden prachtige lampjes. Het zijn unieke producten die geschikt zijn voor alle soorten masten. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende hoogtes. Wil jouw vlaggenmast ook de laatste maanden van het jaar kleurrijk versieren? Bestel dan jouw vlaggenmast verlichting bij tuincentrum De Boet.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

 

Ons aanbod vlaggenmast verlichting

Ons aanbod verlichting bestaat uit verschillende formaten. De formaten verschillen van 150 cm hoog tot maar liefst 8 meter hoog. Wij verkopen enkel kerstverlichting van topmerken zo ook onze verlichting voor in de mast. Onze vlaggenmast verlichting van Fairybell is een van de meest toonaangevende merken. 

Er ontstaat in het donker een geweldig effect dankzij deze prachtige verlichting. Alle honderden lichtjes (soms ook in verschillende kleuren) geven een magisch effect. Dit type verlichting zorgt ervoor dat het aanzicht van alle kanten hetzelfde is. Twijfel niet langer en bestel jouw verlichting voor in de mast bij De Boet. 

FairyBell kerstverlichting

Fairybell brengt jouw vlaggenmast in de kerstsfeer. Fairybell is een van de meest toonaangevende merken als het gaat om verlichting voor de vlaggenmast. Of het nu gaat om mast van 3 meter of een van 8 meter. Fairybell heeft verschillende formaten. Onze vlaggenmast verlichting is bestand tegen alle weersinvloeden en hoeft alleen bij extreem weer neergelaten te worden. Denk hierbij aan een extreem harde wind.

Een ander voordeel is dat deze verlichting gemakkelijk vanuit de doos kan worden opgetakeld. Zo heb je binnen een mum van tijd jouw vlaggenmast versierd. Ideaal toch?

Geef jouw tuin sfeer met vlaggenmast verlichting

Creëer extra kerstsfeer in de tuin met vlaggenmast verlichting van tuincentrum De Boet. Met onze kerstverlichting ben je verzekerd van verlichting van uitstekende kwaliteit. Geef jouw tuin extra sfeer met onze kerstverlichting voor buiten. Met honderden lampjes creëer je een magisch effect. Naast verlichting voor jouw vlaggenmast hebben wij nog veel meer kerstverlichting voor in de tuin. Wat dacht je van ijspegelverlichting om de dakgoot mee te versieren.

Vlaggenmast verlichting bij De Boet

Ben je overtuigd en wil je ook jouw vlaggenmast verlichten? Wacht dan niet langer en bestel jouw vlaggenmast verlichting bij De Boet. Kies de hoogte en het aantal lampjes en versier jouw mast binnen een mum van tijd tot een echte eye-catcher. Bestel je vandaag, dan ontvang je binnen 2 - 4 werkdagen jouw verlichting.

Bezoek onze kerstshow

Wil je liever de producten in het echt zien? Bezoek dan onze kerstshow in Hoogwoud. Wij hebben een van de meest toonaangevende kerstshows van Nederland. Prachtige stijlkamers, een verlichtingsafdeling en een winters miniatuurdorp. Je vind het allemaal bij onze kerstshow.