Vandaag geopend van 09:00 - 18:00

Pers & PR

In het hart van Noord-Holland vindt u Tuin, Sfeer- & Kluscentrum De Boet. Al meer dan 45 jaar het paradijs voor iedereen die houdt van huis, tuin, sfeer & meer. Gun uzelf de tijd om lekker te ‘struinen’ en maak kennis met onze unieke en grote collectie tuinmeubelen, BBQ’s, prachtige bloeiers, bomen op de kwekerij en alles wat we meer bieden om van uw tuin een waar paradijs

te maken. Op de interieur en sfeerverdieping vindt u alles om van uw huis een sfeervol Thuis te maken. Voor meer informatie over Tuincentrum De Boet, klik hier.

 

Pers

Voor journalisten die vragen hebben, kunnen contact opnemen met de afdeling Marketing van De Boet, e-mail marketing@deboet.nl of telefonisch 0226 – 352 197.

Sponsoring

Sponsoraanvragen kunnen ingediend worden via info@deboet.nl. Wij kijken naar elke aanvraag en bij mogelijkheid tot sponsoring nemen wij contact op. In verband met de vele sponsoraanvragen die wij ontvangen kunnen wij niet op alle verzoeken reageren.

Stylisten

Wij helpen graag stylisten van woon-, en tuintijdschriften en online media die artikelen willen lenen voor fotografie. Hieronder vindt u de voorwaarden voor het lenen van artikelen.

 

Voorwaarden product lenen

Artikelen van Tuincentrum De Boet worden uitsluitend uitgeleend aan stylisten (freelance) voor fotografie producties in woon-, en tuintijdschriften of andere media met het onderwerp huis & tuin.

Producten worden alleen uitgeleend op basis van naamsvermelding van Tuincentrum De Boet. Wilt u planten lenen? Hiervoor gelden andere spelregels en dient u persoonlijk contact op te nemen.

 

Voor vragen en aanvragen kunt u onderstaand formulier invullen.

Aanvraag product lenen

Aanvraag product lenen

Wij slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.
Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
webshop@deboet.nl