Aangepaste leveringstijden, zie FAQ voor meer informatie

Vandaag geopend van 09:00 - 18:00

Pers & PR

Voor vragen met betrekking tot pers, adverteren, samenwerken en andere marketing activiteiten verzoeken we je om contact op te nemen met de afdeling marketing van de Boet, via email [email protected] of telefonisch 0226 – 352 197, graag vragen naar Geraldine Bakker

Sponsoring

Sponsoraanvragen kunnen ingediend worden via [email protected]. Wij kijken naar elke aanvraag en bij mogelijkheid tot sponsoring nemen wij contact op. In verband met de vele sponsoraanvragen die wij ontvangen kunnen wij niet op alle verzoeken reageren, wij vragen je begrip hiervoor.

Stylisten

Ben je stylist en heb je planten en producten nodig voor je fotografie? Dan kunnen wij je misschien helpen, want we lenen producten uit voor stylisten van woon-, en tuin tijdschriften en online media.

Voorwaarden voor het lenen van producten

  • Artikelen van Tuincentrum De Boet worden uitsluitend uitgeleend aan stylisten (freelance) voor fotografie producties in woon-, en tuintijdschriften of andere media met het onderwerp huis & tuin.
  • Producten worden alleen uitgeleend op basis van zichtbare naamsvermelding van Tuincentrum De Boet.
  • Voor het uitlenen van planten gelden andere voorwaarden, vraag ons gerust naar deze voorwaarden.

Voor alle (aan)vragen m.b.t. het uitlenen van producten vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met je op.

Aanvraag product lenen

Aanvraag product lenen

Wij slaan je gegevens op conform ons privacy statement

Velden met * zijn verplicht.
Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]