Aangepaste leveringstijden, zie FAQ voor meer informatie

Vandaag geopend van 09:00 - 20:00

Clusterverlichting

Clusterverlichting weet met haar vele kleine lichtjes gegarandeerd een warm kerstgevoel te verspreiden, zowel binnen- als buitenshuis. Tuincentrum De Boet biedt clusterverlichting in verschillende lengtes en kleuren.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 26 producten

Verschil clusterverlichting en andere verlichting

Waar gewone kerstverlichting uit één apart snoer bestaat, bestaat clusterverlichting uit een snoer waaraan allerlei kleine snoertjes met lampjes zijn verbonden. Het voordeel van clusterverlichting is dat het een vol effect geeft, veel voller dan normale verlichting. Zo ontstaat er een zee van lichtjes waar je allerlei leuke dingen mee kunt doen. Hang bijvoorbeeld clusterverlichting in je kerstboom om deze op te vullen met warme LED-lichtjes of versier de gevel van je woning met een overvloed aan gekleurde lichtjes.

Clusterverlichting voor in de kerstboom of in huis kopen? | Kom naar Tuincentrum De Boet | DeBoet.nl

Clusterverlichting voor binnen én buiten

Clusterverlichting is zowel geschikt voor binnen als buiten. Het is handig om buitenverlichting altijd van een timer te voorzien, zodat je ’s avonds laat niet naar buiten hoeft om deze uit te doen. Een paar manieren om clusterverlichting buiten op te hangen:

  • hang clusterverlichting aan je schutting voor een feestelijk effect;
  • hang verlichting aan de dakgoot, zodat je hele huis licht geeft;
  • hang verlichting rondom de voordeur voor een vrolijke binnenkomst.

De juiste clusterverlichting kiezen

Wanneer je op zoek bent naar kerstverlichting, is het belangrijk om bij een aantal zaken stil te staan. Wil je veel of weinig lichtjes? Clusterverlichting heeft de meeste lampjes, waardoor je kerstboom snel wordt opgevuld zonder dat je daarvoor heel veel dure kerstversiering nodig hebt. Denk ook na over de kleur die je wil. Zo kan je voor geelwitte, maar ook voor veelkleurige lampjes gaan. Vergeet ook niet stil te staan bij het aantal lampjes dat je nodig hebt. Voor het versieren van een kerstboom van 160 cm heb je ongeveer 12 meter aan lampjes nodig hebt. Heb je een grote boom van 220 cm? Kies dan voor een snoer van minimaal 18 meter. Bekijk ons hele aanbod om erachter te komen welke verlichting jij nodig hebt. 

 
Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]