Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Clusterverlichting

Clusterverlichting weet met haar vele kleine lichtjes gegarandeerd een warm kerstgevoel te verspreiden, zowel binnen- als buitenshuis. Tuincentrum De Boet biedt clusterverlichting in verschillende lengtes en kleuren aan. Met onze clusterverlichting versier je elk object magisch. Clusterverlichting is een snoer met een overvloed aan kleine lampjes. Deze lampjes zijn verdeeld over het snoer. Hierdoor bevat één snoer vele lampjes. Op zoek een gegarandeerde sfeermaker in en om jouw huis? Kies dan voor clusterverlichting.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

Wat is clusterverlichting?

Waar gewone kerstverlichting uit één apart snoer bestaat, bestaat clusterverlichting uit een snoer waaraan allerlei kleine snoertjes met lampjes zijn verbonden. Het voordeel van clusterverlichting is dat het een vol effect geeft omdat de lichtjes dicht op elkaar zitten, veel voller dan normale verlichting. Zo ontstaat er een zee van lichtjes waar je allerlei leuke dingen mee kunt doen. Hang bijvoorbeeld clusterverlichting in je kerstboom om deze op te vullen met warme LED-lichtjes of versier de gevel van je woning met een overvloed aan gekleurde lichtjes.

Verschil clusterverlichting en andere verlichting

Waar gewone kerstverlichting uit één apart snoer bestaat, bestaat clusterverlichting uit een snoer waaraan allerlei kleine snoertjes met lampjes zijn verbonden. Het voordeel van clusterverlichting is dat het een vol effect geeft, veel voller dan normale verlichting. Zo ontstaat er een zee van lichtjes waar je allerlei leuke dingen mee kunt doen. Hang bijvoorbeeld clusterverlichting in je kerstboom om deze op te vullen met warme LED-lichtjes of versier de gevel van je woning met een overvloed aan gekleurde lichtjes.

Clusterverlichting voor in de kerstboom of in huis kopen? | Kom naar Tuincentrum De Boet | DeBoet.nl

Clusterverlichting voor binnen én buiten

Clusterverlichting is zowel geschikt voor binnen als buiten. Het is handig om buitenverlichting altijd van een timer te voorzien, zodat je ’s avonds laat niet naar buiten hoeft om deze uit te doen. Een paar manieren om clusterverlichting buiten op te hangen:

  • hang clusterverlichting aan je schutting voor een feestelijk effect;
  • hang verlichting aan de dakgoot, zodat je hele huis licht geeft;
  • hang verlichting rondom de voordeur voor een vrolijke binnenkomst.

De voordelen van clusterverlichting

Zoals eerder is benoemd heeft clusterverlichting een grote dichtheid aan lampjes. Zeker als het gaat om kerstverlichting. Het magische effect wat clusterverlichting heeft is een van de vele voordelen. Daarnaast heeft clusterverlichting ten opzichte van normale kerstverlichting nog meer voordelen. Zo creëert clusterverlichting een voller effect. Dit zorgt voor een warme en gezellige kerstsfeer. 

Daarnaast kan clusterverlichting zowel binnens- en buitenshuis worden gebruikt. Hierdoor kan je altijd een fijne kerstsfeer in en om je huis creëren. Of je nu op zoek bent naar clusterverlichting voor in de kerstboom of clusterverlichting voor buiten. Het is allemaal mogelijk.

Verschillende kleuren clusterverlichting 

Onze clusterverlichting is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo biedt ons assortiment zowel gekleurde als warme LED-lampjes aan. Ben je op zoek naar gekleurde clusterverlichting voor in de kerstboom? Ons assortiment heeft het allemaal te bieden. Ook hebben wij clusterverlichting die instelbaar is. Zo kun je jouw verlichting op verschillende manieren en kleuren laten branden. Zo creëer je 100% zeker een sfeervolle ambiance. 

Speciale effecten

Een van de andere voordelen van clusterverlichting is dat de clusterverlichting speciale effecten creëert. Of je kiest voor knipperende, lopend of een twinkelend licht, met de clusterverlichting van De Boet creëer je een speciaal kersteffect thuis. Ons assortiment biedt clusterverlichting aan met verschillende effecten. Het is daarom belangrijk om goed de productinformatie te lezen om te zien welke speciale effecten er mogelijk zijn.

De juiste clusterverlichting kiezen

Wanneer je op zoek bent naar kerstverlichting, is het belangrijk om bij een aantal zaken stil te staan. Wil je veel of weinig lichtjes? Clusterverlichting heeft de meeste lampjes, waardoor je kerstboom snel wordt opgevuld zonder dat je daarvoor heel veel dure kerstversiering nodig hebt. Denk ook na over de kleur die je wilt. Zo kan je voor geelwitte, maar ook voor veelkleurige lampjes gaan. Vergeet ook niet stil te staan bij het aantal lampjes dat je nodig hebt. Voor het versieren van een kerstboom van 160 cm heb je ongeveer 12 meter aan lampjes nodig. Heb je een grote boom van 220 cm? Kies dan voor een snoer van minimaal 18 meter. Bekijk ons hele aanbod om erachter te komen welke verlichting jij nodig hebt. 

Clusterverlichting bij De Boet

Wij hebben een groot aanbod aan kerstverlichting. Naast clusterverlichting hebben wij ook kerstverlichting voor buiten of voor in de boom. Je bestelt jouw clusterverlichting bij ons gemakkelijk online. Wij bezorgen jouw bestelling snel bij je thuis. De producten bij Tuincentrum De Boet zijn altijd scherp geprijsd. Toch liever jouw clusterverlichting in een fysieke winkel bezichtigen? Geen probleem, De Boet is namelijk 7 dagen per week geopend.