Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Spa bubbelbad

Droom jij al tijden van een eigen bubbelbad in de tuin? Dan laat Tuincentrum De Boet deze droom graag uitkomen. In ons assortiment vind je namelijk een mooi aanbod aan opblaasbare spa's voor in de tuin. Bekijk het aanbod online of kom naar ons tuincentrum in Noord-Holland. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 12 producten

Waar een opblaasbaar bubbelbad kopen?

Een bubbelbad is tegenwoordig voor iedereen en elke tuin weggelegd. Wij van Tuincentrum De Boet hebben opblaasbare spa's van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs in ons assortiment. Zo is er voor elk huishouden een passende spa te vinden! Een bubbelbad voor 4 personen of wil je liever met meer mensen genieten van dit bubbelende water, kies dan voor een 6-persoons variant. Je vindt het allemaal in het aanbod van Tuincentrum De Boet.

Opblaasbare spa kopen 

Kom na een lange dag werken of na een intensieve training heerlijk bij in je eigen opblaasbare spa. Ontspan al je spieren en laat jezelf heerlijk verwennen door de waterstralen van de opblaasbare spa. Geniet elke dag van het jaar van een bubbelbad en koop een opblaasbare spa. Je kan een opblaasbare spa namelijk gewoon laten staan en afdekken als je deze niet meer gebruikt. Opblaasbare spa kopen in de omgeving van Noord-Holland? Kom naar Tuincentrum de Boet! 

Jacuzzi kopen | Opblaasbare jacuzzi | Tuincentrum de Boet

Waar moet je opletten bij het kopen van een opblaasbare spa?

Ben je overtuigd en wil jij ook een opblaasbaar bubbelbad in de tuin? Dan is het goed om van te voren na te denken over een aantal belangrijke dingen alvorens je naar de winkel rent:

  • Waar moet deze komen te staan en is dit ook over een tijd nog een fijne plek? 
  • Is de ruimte goed genoeg voor het opzetten van de spa, is er genoeg ruimte om in en uit te stappen? 

Een opblaasbare spa kopen is waarschijnlijk iets wat je niet elke dag even doet. Daarom is een weloverwogen keuze essentieel. Bij Tuincentrum de Boet staan adviseurs elke dag klaar om jou van het beste advies te voorzien. Zo garandeert de Boet nog jarenlang bubbelplezier. 

Onderhoud van de spa

Wanneer je na een lange dag helemaal tot rust wil komen in jouw eigen bubbelbad wil je dat natuurlijk in fris en schoon water doen. Daarom is het belangrijk jouw opblaasbare spa van het juiste onderhoud te voorzien. Zelfs wanneer water schoon en helder lijkt, kan het vol zitten met bacteriën en vuil. Om dit tegen te gaan komt het uitgebreide assortiment onderhoudsproducten van pas. Bekijk bijvoorbeeld de filterpompen die het water snel en effectief ontdoen van al het vuil. Daarnaast worden er middelen aangeboden die toegevoegd kunnen worden aan het badwater. deze zorgen ervoor dat de bacteriën uit het water verdwijnen en jij met een gerust hart kunt badderen.

Aanschaf van jouw opblaasbare spa

Wil je meer informatie en heb je vragen over de aanschaf van een opblaasbaar bubbelbad? Kom dan naar Tuincentrum De Boet in Hoogwoud Noord-Holland. Onze medewerkers helpen je graag en geven tips en adviezen bij de aankoop van een opblaasbare spa. Telefonisch contact met ons voor advies is daarnaast ook altijd mogelijk.