Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00

Groene kamerplanten

Groene kamerplanten zijn leuk in ieder interieur! De mooiste groene kamerplanten vind je bij De Boet. Bekijk ons aanbod online of kom naar het tuincentrum in Hoogwoud. 

Kamerplanten zijn op dit moment alleen in de winkel verkrijgbaar.
Bezoek ons tuincentrum voor het uitgebreide assortiment kamerplanten.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

Groene kamerplanten kopen?

Een groene kamerplant past in ieder huis, kan op elke plek en ieder seizoen! Ben je op zoek naar een kleine groene kamerplant of wil je juist de hele kamer opfleuren met een grote opvallend kamerplant? In ons assortiment vind je een uiteenlopend aanbod van groene kamerplanten. Van exotische planten, naar kleine vetplantjes. Waar je ook naar op zoek bent, je vindt het allemaal bij tuincentrum De Boet! Kies jouw stijl en vind de bijbehorende plant. 

Hoe verzorg je groene kamerplanten?

Als je eenmaal een (groene) kamerplant in huis hebt, wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk mooi en gezond houden. Het begint allemaal bij stap 1: de juiste plek voor jouw nieuwe kamerplant. Sommige planten hebben namelijk veel licht nodig en andere planten helemaal niet of weinig licht. Laat je vooraf goed informeren door een van onze plantdeskundigen. Zo geniet je langer van je groene kamerplant. Gelukkig voor de mensen onder ons die niet zo handig zijn met planten, hebben de meeste groene kamerplanten niet veel zorg nodig. heb je een specifieke vraag over de verzorging van jouw groene kamerplant? Kom dan naar ons tuincentrum in Hoogwoud. Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag! 

De mooiste groene kamerplanten kopen? | Kom naar tuincentrum De Boet | DeBoet.nl

Een pot maakt het helemaal af!

Als je eenmaal een mooie groene kamerplant gevonden hebt, wil je deze natuurlijk ook ergens neerzetten in je woonkamer. Kies daarom bij de aanschaf van een kamerplant ook meteen een mooie pot. Dit is niet alleen handiger, maar staat ook nog eens mooier in je woonkamer, slaapkamer of badkamer. Bij tuincentrum De Boet vind je een ruim assortiment aan potten voor binnen én buiten! Bekijk het aanbod en maak jouw kamerplant helemaal compleet met een mooie pot!