• Ontdek wat groen

    met je doet

Vandaag geopend van 09:00 - 17:00

De wondere plantenwereld

Met planten maakt u van uw huis uw thuis. Bloemen en planten zien er niet alleen mooi uit, ze ‘doen’ dingen met u. Planten verwonderen, geven rust en maken blij. De mooie kleuren, de bijzondere vormen, de groei, de bloei… planten kunnen u intens laten genieten.

Kom dus snel naar de wondere plantenwereld van De Boet en kies de plant die bij u past. Of u nu van knalgroen of grijsgroen houdt, van ‘natte’ of juist ‘droge’ planten, van kleurige bloeiers of ingetogen groeiers, van ranke stengels of volle pollen, van aaibaar of juist stekelig… bij De Boet vind u wat u zoekt. 

Bloeiende kamerplanten

Groene kamerplanten

Luchtzuiverende planten

Cactussen & vetplanten

 

  • Beste groen advies   
  • Veilingverse kamerplanten   
  • Oppotservice 
  • Unieke afdeling zijdebloemen & -planten
  • Professionele binders

 

Kamer zoekt plant!

Het interieur is niet meer compleet zonder één of meerdere echte kamerplanten of kunstplanten.

Laat je inspireren bij De Boet!

Shop the Look

Langer genieten van planten

Verzorgingstips

Kamerplanten trends

Een greep uit ons assortiment zijdebloemen & kunstplanten

Bezoek onze winkel voor het complete Boet assortiment.

Kamerplanten

Met planten maak je van je huis je thuis. Bloemen en planten zien er niet alleen mooi uit, ze ‘doen’ dingen met je. Planten verwonderen, geven rust en maken blij. De mooie kleuren, de bijzondere vormen, de groei, de bloei… planten kunnen je intens laten genieten. Kom dus snel naar de wondere plantenwereld van De Boet en kies de plant die bij je past. Of je nu van knalgroen of grijsgroen houdt, van ‘natte’ of juist ‘droge’ planten, van kleurige bloeiers of ingetogen groeiers, van ranke stengels of volle pollen, van aaibaar of juist stekelig… bij De Boet vind je wat je zoekt. Zeker weten!

Zee van zijde

Onze afdeling zijdebloemen & planten is uniek in Nederland. Er is zó veel keus en de bloemen zijn zó bijna echt… je gelooft je ogen niet. In potten, windlichten, manden, vazen; onze professionele binders maken de mooiste arrangementen waarin je maar wilt. Natuurlijk kun je ook zelf creatief aan de slag. We hebben honderden soorten zijdebloemen, in alle kleuren van de regenboog, van klein tot groot en voor ieder budget.

Onze Wondere Zijdewereld is écht het ontdekken waard.

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
webshop@deboet.nl