• Ontdek wat groen

    met je doet

Aangepaste leveringstijden, zie FAQ voor meer informatie

Vandaag geopend van 09:00 - 20:00

De wondere plantenwereld

Maak van jouw huis echt een thuis met de kamerplanten van tuincentrum De Boet. Planten zorgen voor meer kleur, sfeer en gezelligheid in huis. Kies voor groene kamerplanten of voor planten met prachtige bloemen. Wat je ook zoekt, je vindt het bij tuincentrum De Boet! 

 

  • Beste groen advies   
  • Veilingverse kamerplanten   
  • Oppotservice 
  • Unieke afdeling zijdebloemen & -planten
  • Professionele binders

 

Kamerplanten kopen

Met planten maak je van je huis je thuis. Bloemen en planten zien er niet alleen mooi uit, ze ‘doen’ dingen met je. Planten verwonderen, geven rust en maken blij. De mooie kleuren, de bijzondere vormen, de groei, de bloei… planten kunnen je intens laten genieten. Kom dus snel naar de wondere plantenwereld van De Boet en kies de plant die bij je past. Of je nu van knalgroen of grijsgroen houdt, van ‘natte’ of juist ‘droge’ planten, van kleurige bloeiers of ingetogen groeiers, van ranke stengels of volle pollen, van aaibaar of juist stekelig… bij De Boet vind je wat je zoekt. Zeker weten! Kamerplanten kopen doe je dan ook bij ons in het tuincentrum in Hoogwoud. 

Zee van zijde

Onze afdeling zijdebloemen & planten is uniek in Nederland. Er is zó veel keus en de bloemen zijn zó bijna echt… je gelooft je ogen niet. In potten, windlichten, manden, vazen; onze professionele binders maken de mooiste arrangementen waarin je maar wilt. Natuurlijk kun je ook zelf creatief aan de slag. We hebben honderden soorten zijdebloemen, in alle kleuren van de regenboog, van klein tot groot en voor ieder budget. Zijde bloemen koop je bij tuincentrum De Boet. Onze Wondere Zijdewereld is écht het ontdekken waard.

Kamerplanten kopen? | Kom naar tuincentrum de Boet! | DeBoet.nl

Soorten kamerplanten 

Bij tuincentrum De Boet vind je een groot assortiment aan kamerplanten. Bij ons vind je populaire kamerplanten, exotische planten of eenvoudige planten. Voor ieder huis hebben wij een passende kamerplant die nog meer sfeer en gezelligheid uitstraalt in je interieur! Zo vind je ons assortiment onder andere de volgende planten:

Uiteraard ben je bij ons ook aan het juiste adres voor de verzorging van planten. Ben je zelf niet zo'n kenner op het gebied van planten en de verzorging? Vraag dan tips en adviezen aan een van onze medewerkers. Zij helpen u graag. 

Waarom kamerplanten in je huis?

Naast dat kamerplanten leuk en gezellig zijn in je huiskamer, badkamer of slaapkamer, zijn er nog een aantal voordelen om kamerplanten in huis te nemen. Kamerplanten zorgen namelijk voor een schonere lucht in huis, doordat het zuurstofgehalte in huis toeneemt en bacteriën uit de lucht worden gefilterd.Je geniet van een schonere lucht en van meer zuurstof in huis. Dit zorgt gelijk ook voor een betere concentratie, beter humeur en een fitter gevoel. Ben je nog steeds niet overtuigd van de kracht van planten? Kom dan naar het tuincentrum en bewonder onze afdeling kamerplanten en laat je inspireren. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 283 producten
Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]