Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00

Tuinbewatering

Ook de tuin heeft voldoende water nodig. Er zijn verschillende handige producten waarmee de tuin bewaterd kan worden. Geef planten, bloemen en struiken makkelijk water met de producten van De Boet.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 161 producten

Zorg goed voor de tuin 

Geef gras, planten en bomen in de tuin voldoende water. Zeker tijdens de droge zomerdagen. Door goed te sproeien stimuleer je de bloei en groei van de tuin en kun je in jouw loungestoel extra genieten van het mooie uitzicht van de tuin. Wil je liever geen water verspillen? Dan biedt een regenton hier de oplossing voor. Een regenton vangt het water op en kun je vervolgens gebruiken om de planten water te geven. Bestel vandaag nog een regenton en geef jouw tuin op een duurzame manier water. 

Planten water geven

Geef de tuin voldoende water tijdens de warme dagen. Het besproeien van het gazon kan op verschillende manieren, zo kan je gebruik maken van zwenksproeiers of sprinklers. Een zwenksproeier sluit je aan op een tuinslang en kan je op elke gewenste plek in de tuin plaatsen. Je kan er ook voor kiezen om een ondergronds systeem te plaatsen in het gazon met sprinklers. Sprinklers worden handmatig bediend of ingesteld met een timer. In ons assortiment vind je sproeiers voor kleine oppervlaktes of voor grote oppervlaktes. Wij hebben diverse kopstukken en andere accessoires voor sproeiers. Je tuin krijgt met de producten van De Boet voldoende water binnen, bekijk het volledige aanbod online of kom langs bij ons in het tuincentrum. Onze medewerkers helpen graag en voorzien je van tips en adviezen! 

Tuinbewatering Tuincentrum De Boet

Tuinslang netjes oprollen

Met een wandslangenbox en muurhaspels kan je eenvoudig de tuinslang oprollen. Erg praktisch zijn boxen die de tuinslang automatisch weer oprollen. Slangenhaspels en wagens zijn er in verschillende uitvoeringen en maten, zo kan je haspels bevestigen aan de muur of je kunt hem dragen.

Bespaar water!

Efficiënt de tuin water geven bespaart liters per jaar! Het natuurlijk belangrijk dat je de tuin op warme dagen goed water geeft zodat de planten genoeg te drinken hebben. Bespaar water door jouw tuin ’s avonds water te geven. In de brandende zon verdampt het water snel.