Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Retourneren en Ruilen

Wat is mijn retourtermijn?

Na ontvangst van je bestelling kun je deze binnen 14 dagen ruilen/retourneren. Gedurende deze termijn dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Voor meer informatie, lees de algemene voorwaarden.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Voordat je de bestelling terugstuurt of terugbrengt verzoeken wij je contact op te nemen met onze klantenservice door een e-mail te sturen naar: webshop@deboet.nl. Meer informatie over retourneren lees je in de algemene voorwaarden.

Kan ik mijn bestelling ruilen

Voor het omruilen van je bestelling heb je 14 dagen de tijd. Wil je een bestelling omruilen, neem ook dan eerst contact op met onze klantenservice.

Wat is mijn herroepingsrecht?

De herroepingsrecht is een wettelijk recht voor iedere consument. Binnen een termijn van 14 dagen mag een consument zonder opgave van reden een overeenkomst herroepen. Een overeenkomst is in dit geval een aankoop. Het herroepingstermijn gaat in vanaf de dag dat de consument een aankoop heeft ontvangen. Houd er rekening mee dat er regels verbonden zijn aan het herroepingsrecht. Zo dient de consument zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking gedurende het herroepingstermijn. Voor meer informatie en regels m.b.t. het herroepingsrecht kun je de algemene voorwaarden doorlezen.

Is retourneren gratis?

Kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. Wanneer je zelf een product komt terugbrengen zijn hier natuurlijk geen extra kosten aan verbonden.