Vandaag geopend van 09:00 - 17:00

Retourneren en Ruilen

Wat is mijn retourtermijn?

Na ontvangst van uw bestelling kunt u deze binnen 14 dagen ruilen/retourneren. U dient gedurende deze termijn zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Voor meer informatie, lees de algemene voorwaarden.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Voordat u uw bestelling terugstuurt of terugbrengt verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice. Meer informatie over retourneren leest u in de algemene voorwaarden.

Kan ik mijn bestelling ruilen

Voor het omruilen van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd. Wilt u uw bestelling omruilen, neem ook dan eerst contact op met onze klantenservice.

Wat is mijn herroepingsrecht?

De herroepingsrecht is een wettelijk recht voor iedere consument. Binnen een termijn van 14 dagen mag een consument zonder opgave van reden een overeenkomst herroepen. Een overeenkomst is in dit geval een aankoop. Het herroepingstermijn gaat in vanaf de dag dat u uw aankoop heeft ontvangen. Houd er rekening mee dat er regels verbonden zijn aan het herroepingsrecht. Zo dient de consument zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking gedurende het herroepingstermijn. Voor meer informatie en regels m.b.t. het herroepingsrecht kunt u de algemene voorwaarden doorlezen.

Is retourneren gratis?

Kosten voor een retourzending zijn voor uw eigen rekening. Wanneer u zelf een product komt terugbrengen zijn hier natuurlijk geen extra kosten aan verbonden.

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]