Aangepaste leveringstijden, zie FAQ voor meer informatie

Vandaag geopend van 09:00 - 18:00

Kerstdecoratie

Maak het huis weer gezellig met de kerstdecoratie van De Boet! Zet traditiegetrouw de kerststal onder kerstboom. Maar de ramen en vensterbank zijn ook leuk om te versieren met leuke raamdecoratie & kerstbeeldjes. Een heerlijk warm plaid op de bank en je huis is kerst-proof!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 738 producten

Kerst decoratie kopen

Kerst is voor de meeste mensen toch wel de leukste en gezelligste tijd van het jaar. Samen zijn met familie en vrienden en genieten van lekker eten, mooie cadeaus en de kerstsferen. Met kerst denken we al snel aan een kerstboom in huis, maar er is nog meer decoratie die we tijdens de kerst in huis hangen. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Het gehele aanbod kerstdecoratie vind je in onze webshop of in het tuincentrum. Een gezellig kerstfeest start bij tuincentrum De Boet al in oktober! 

Kerst decoratie kopen? | Tuincentrum De Boet | Bestel online | DeBoet.nl

Kerstdecoratie bij tuincentrum De Boet

Met de kerst decoratie van tuincentrum de Boet maak je jouw huis gezellig en klaar voor de kerst. Met een kerstdorp, kerstfiguren, raamdecoratie en natuurlijk een kerstboom ben jij helemaal klaar voor de kerst. In onze webshop vind je alles voor een waanzinnig kerstfeest bij jou thuis. Geniet van de kerst met de kerstartikelen van tuincentrum de Boet. Kerst decoratie kopen doe je bij De Boet.

Kerstkransen

Wie wil er geen mooie grote kerstkrans op de deur? Je kan zelf een kerstkrans maken, maar je kan ook een mooie kerstkrans kopen met verlichting of versiering. Een kerstkrans kan overal opgehangen worden en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

Guirlandes

Maak het kerstplaatje compleet met een mooie versierde kerstkransen en guirlandes! Decoreer de guirlandes bij de trapleuning, om de schouw of om de deurpost en versier de guirlandes met mooie kerstballen of kersttakjes. Guirlandes zijn er in verschillende kleuren, met verlichting of met sneeuw.

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]