• Welkom in de wondere 

    wereld van de boet!

Vandaag geopend van 10:00 - 17:00

Kerstverlichting, kerstbomen & kerstversiering, alles voor een mooie Kerst!

Ben jij dol op kerstmarkten en winterfairs? Kom dan zeker een kijkje nemen bij onze gezellige Kerst-Kado-Show en laat je betoveren! In onze Kerst-Kado-Show kan je heerlijk struinen in de verschillende stijlkamers, het kerstbomenbos, de prachtige verlichtingsafdeling en door het winterse Miniatuurlandschap. In onze webshop laten wij slechts een kleine impressie zien van ons kerst assortiment. Bezoek onze Kerstshow voor een gezellig en sfeervol najaar!

 

  • Kerstfeest met De Boet!
  • Bezoek onze spectaculaire Kerstshow en laat u betoveren!
  • Kom verdwalen in ons kunstkerstbomenbos!

 

 

 

De grootste collectie Kerstversiering & Kerstdecoratie online bij Tuincentrum De Boet!

Creëer een magische kerstsfeer in huis met de beste en mooiste kerstversiering en kerstdecoratie! In de webshop van Tuincentrum De Boet koopt u gemakkelijk, veilig en snel alles wat u nodig heeft om uw huis en tuin sfeervol te versieren en decoreren.  

Tuincentrum De Boet heeft een zeer divers en breed assortiment aan verschillende kerstversiering en kerstdecoratie. Zo kunt u er onder andere terecht voor kerstbomen, kunstkerstbomen, kerstverlichting, kerstdorpen, kersthuisjes, kerstkransen, guirlandes en nog veel meer.

Kies voor het gemak en bestel nu direct online in onze webshop of breng een bezoek aan onze winkel in Hoogwoud. Daar kunt u tevens genieten van onze betoverende kerstshow, een leuk dagje uit. Na een bezoek aan onze kerstshow heeft u direct het echte kerstgevoel te pakken.

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
webshop@deboet.nl