Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Welkom in de wondere kerstwereld van De Boet!

Ben jij dol op kerstmarkten en winterfairs? Kom dan zeker een kijkje nemen bij onze gezellige Kerstshow in Hoogwoud en laat je betoveren! In onze Kerstshow kun je heerlijk struinen in de verschillende stijlkamers, het kerstbomenbos, de prachtige verlichtingsafdeling en door het winterse miniatuurlandschap. Ook in onze webshop vind je veel kerstartikelen welke je gemakkelijk online kunt bestellen. 

De Totale Kerstopruiming start woensdag 27 december! Lees er hier alles over!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 1527 producten

Kerst begint bij Tuincentrum De Boet!

Als de koude wintermaanden zijn aangebroken betekent dat de kerst ook steeds dichterbij komt! De gezellige maanden met veel lichtjes, sfeer, gezelligheid, samen komen, cadeaus en lekker eten staan weer voor de deur. Kerstmis is een feest voor jong en oud en begint bij tuincentrum De Boet al in oktober! De mooiste kerstspullen koop je daarom bij De Boet. In ons assortiment vind je alles voor een magische kerst. Kerstdecoraties kopen? In ons assortiment vind je onder andere:

Wij hebben het allemaal en volgen de laatste kersttrends. Bij ons vind je dus altijd kerstversiering die past in en rondom jouw huis. 

Doe je kerstinkopen online

Blijf je liever thuis, omdat je de drukte niet wilt opzoeken? Bestel dan vanuit huis al jouw kerstinkopen, kerstcadeaus en nog veel meer online in de webshop. In ons kerstassortiment vind je alles om in de kerst stemming te komen en thuis een prachtig kersfeest te creëren. Ook koop je in ons assortiment diverse kerstcadeaus voor hem, voor haar en voor kinderen. Wees er snel bij en bestel jou kerstcadeaus op tijd bij Tuincentrum De Boet! 

Kerst begint bij tuincentrum De Boet!

De koude wintermaanden komen er weer aan en dat betekent dat de kerst ook steeds dichterbij komt! De gezellige maanden met veel lichtjes, sfeer, gezelligheid, samen komen, cadeaus en lekker eten staan weer voor de deur. Kerstmis is een feest voor jong en oud en begint bij tuincentrum De Boet al in oktober! De mooiste kerstspullen koop je daarom bij De Boet. In ons assortiment vind je alles voor een magische kerst. Kerstdecoraties kopen? In ons assortiment vind je onder andere:

Wij hebben het allemaal en volgen de laatste kersttrends. Bij ons vind je dus altijd kerstversiering die past in en rondom jouw huis. 

De grootste collectie kerstversiering & Kerstdecoratie

Creëer een magische kerstsfeer in huis met de beste en mooiste kerstversiering en kerstdecoratie! In de webshop van Tuincentrum De Boet koop je gemakkelijk en snel alles wat nodig is om huis en tuin sfeervol te versieren en decoreren. Tuincentrum De Boet heeft een zeer divers en breed assortiment aan verschillende kerstversiering en kerstdecoratie. Zo kan je er onder andere terecht voor kerstbomen, kunstkerstbomen, kerstverlichting, kerstdorpen, kersthuisjes, kerstkransen, guirlandes en nog veel meer. Kies voor het gemak en bestel nu direct online in onze webshop of breng een bezoek aan onze winkel in Hoogwoud. Geniet tevens van onze betoverende kerstshow, een leuk dagje uit. Na een bezoek aan onze kerstshow heb je direct het echte kerstgevoel te pakken.

Doe je kerstinkopen online

Wil je liever niet de drukte opzoeken? Bestel dan lekker vanuit huis! In ons kerst assortiment vind je alles om in de kerst stemming te komen en een prachtig kerstfeest te vieren.