Aangepaste leveringstijden, zie FAQ voor meer informatie

Vandaag geopend van 09:00 - 18:00

Kunstkerstbomen

Kunstkerstbomen zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Dus is er geen reden meer om niet te kiezen voor een kunstkerstboom. Bij Tuincentrum De Boet hebben wij een ruim assortiment kunstkerstbomen, zo zit er altijd de perfecte boom voor jou bij! 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 179 producten

Kunstkerstboom kopen bij Tuincentrum De Boet

Kerst begint natuurlijk met een mooie kerstboom. Wil je dit jaar liever een kunstkerstboom? Kom dan naar Tuincentrum De Boet. Wij hebben in ons assortiment mooie kunstkerstbomen die niet van echt te onderscheiden zijn. Kunstkerstbomen zijn al net zo vol en groen als echte kerstbomen waardoor je het gevoel krijgt dat je een echte kerstboom thuis hebt staan. Maar een groot voordeel van een kunstkerstboom is dat deze geen naalden verliest. Je bent dus niet dagelijks alle naalden aan het opruimen. Daarnaast kan je meerdere jaren van je kunstkerstboom genieten, omdat deze lang mooi blijft. 

Kunstkerstboom met verlichting

De kunstkerstbomen van nu hebben de look en feel van een echte kerstboom, ze zijn bijna niet meer van een echte te onderscheiden! Kunstkerstbomen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen, kleuren en ze zijn verkrijgbaar met en zonder verlichting.

Veel van onze kunstkerstbomen zijn al voorzien van mooie kerstlampjes. Het voordeel van ingebouwde verlichting is dat je geen gedoe meer hebt met verdelen van de lichtjes, alles zit mooi op zijn plek. Kunstkerstbomen met verlichting zijn over het algemeen iets duurder dat een kunstkerstboom zonder verlichting. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is de kerstboom versieren en je bent klaar voor de kerst! 

Kunstkerstbomen verkrijgbaar bij De Boet 

Ben je overtuigd van een kunstkerstboom en wil jij dit jaar ook een kunstkerstboom thuis? Bekijk dan ons aanbod kunstkerstbomen in onze webshop. Wil je liever persoonlijk advies over war je op moet letten bij het kopen van een kunstkerstboom? Kom dan langs bij ons in het tuincentrum, te Hoogwoud. Wij helpen graag bij het kiezen van een kunstkerstboom! 

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]